مواد اولیه:
پیاز خلالی خرد شده………………………یک عدد
سیر له شده……………………………..یک حبه
قارچ ورقهای خرد شده……………………۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا…………………………………. ۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده……………………..دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل…………………………..به میزان لازم
خمیر فیلو……………………………..چها� �� � ورق
کره آب کرده…………………………به میزان لازم
گوشت چرخکرده…………………..۱۵۰ گرم
روغن……………………………..به میزان لازم
طرز تهیه:
* روغن را داخل تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود.
* قارچ را اضافه میکنیم و با حرارت بسیار تفت میدهیم تا قارچ آب نیندازد.
* گوشت چرخکرده تفت داده را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم و مواد را از روی حرارت بر میداریم.
* جعفری را اضافه و میگذاریم تا مواد کمی خنک شود، سپس پنیر را افزوده و مخلوط میکنیم.
* دو ورق خمیر را روی سطح کار قرار داده و کره ذوب شده را روی خمیر با برس مالیده و بعد دو ورق دیگر را روی خمیر میگذاریم و دوباره با کره روی خمیر را برس میکشیم.
* مواد را روی خمیر پهن کرده و دو طرف خمیر را کمی روی هم آورده و سپس خمیر را رول میکنیم و داخل سینی چرب شده میگذاریم.
* روی خمیر را کره مالیده و قدری نمک و فلفل میپاشیم و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم تا خمیر طلایی شود.