صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

موضوع: انواع دسرها و سالاد و انواع نوشیدنی و شیرینیهای خوش مزه

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0

    Angry انواع دسرها و سالاد و انواع نوشیدنی و شیرینیهای خوش مزه


    پارفه هلو




    يك دسر تابستاني ويژه روزهاي گرم





    مواد لازم :




    • بستني هلو: نيمليتر





    • خامه فرمگرفته: 400 گرم





    • كمپوت هلو پورهشده: يك ليوان





    • ژله هلو: يك بسته





    • ژلاتين: 8 ورق





    • نان خامهاي: به ميزان لازم





    • تكههاي كمپوت هلو: يك ليوان





    روش تهیه :

    1.ابتدا بستني را كه به دماي محيط رسيده باشد با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كمي پف كند. خامه فرمگرفته را به آن اضافه كرده و باز با همزن هم ميزنيم تا همه مواد مخلوط شود؛ وقتي مواد كاملا فرم گرفتند آن را كنار ميگذاريم تا از سرمايش كم شود.
    2.ورقههاي ژلاتين را داخل كاسهاي پر از آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا نرم شود. پودر ژله را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم، ورقهاي ژلاتين را داخل آن مياندازيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم ميزنيم تا تمام مواد ذوب و يكدست شوند.
    3.مايه را به مخلوط خامه و بستني اضافه كرده پوره و تكههاي هلو را نيز به آن اضافه ميكنيم و همه را هم ميزنيم. از يك رينگ مخصوص آمادهكردن دسر يا شيريني استفاده كرده، كف ظرف مورد نظر قرار ميدهيم. نان خامهايها را دور تا دور رينگ چيده، مواد كرم را وسط آنها ميريزيم و قالب را بهمدت 8 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا خودش را بگيرد.
    4.سپس رينگ را از دور دسر برداشته و روي آن را با هلو تزئين ميكنيم.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    اوت بار




    يك دسر عجيب كه هم خوشمزه است، هم زيبا





    اين دسر حاوي عسل است كه يك ماده مغذي محسوب ميشود و در شيريني معمولا مزه خاصي ايجاد ميكند.

    مواد لازم :



    • كره: 225 گرم





    • شكر: 85 گرم





    • عسل: 2 قاشق غذاخوري





    • جوپرك: 340 گرم





    • نمك: يكچهارم قاشق چايخوري





    • شكلات معمولي: 115 گرم




    روش تهیه :

    1.كره، شكر و عسل را در دماي كم آب كنيد
    2. مواد را از روي شعله برداشته جوپرك و نمك را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
    3. قالب مستطيل شكلي را چرب كرده و مخلوط را در قالب ريخته و به سمت پايين سفت فشار دهيد.
    4.اين دسر را بهمدت 30-20 دقيقه در دماي 180 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا قهوهاي شود و بعد از خنكشدن بهصورت مربعي برش دهيد.
    5.شكلات را روي حرارت غيرمستقيم آب كرده و اوت بارها را در شكلات خرد كرده بگذاريد تا سفت شود.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    بستني بلوبري




    يك دسر هميشه خوشمزه





    كمكم به فصل گرما نزديك ميشويم و معمولا در اين هوا، نوشيدني يا غذاي سرد بهشدت ميچسبد. در اين ميان، بستني هميشه پرطرفدار است، بهخصوص بستني توت فرنگي. بد نيست امتحان كنيد.

    مواد لازم براي 8 نفر




    • تخممرغ: 3 عدد





    • زرده تخممرغ: 2 عدد





    • وانيل: يك دوم قاشق چايخوري





    • شكر: يك فنجان





    • بلوبري فريز شده: 2 فنجان





    • خامه: يك و سه چهارم فنجان





    • آب: براي پر كردن ماهيتابه





    روش تهیه :

    1. يك طرف ظرف را با يك ورقه پلاستيكي بپوشانيد، طوري كه لبههاي آن نيز پوشيده شود.
    2. در يك ماهيتابه متوسط آب را بجوشانيد.
    3. در يك كاسه نسوز، تخممرغها، زرده تخممرغها، وانيل و شكر را بريزيد.
    4. كاسه را روي آب جوش قرار دهيد. مطمئن شويد كاسه با آب در تماس نيست و تنها روي آن قرار دارد.
    5.حدود 5 دقيقه مواد را هم بزنيد تا مايه بهاصطلاح خودش را بگيرد.
    6.مايه را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود.
    7.بلوبري را به آن اضافه كنيد.
    8.خامه را آنقدر بزنيد تا فرم بگيرد.
    9. نيمي از خامه زده شده را روي مخلوط تخممرغها قرار دهيد و به آرامي براي نيمه ديگر هم همين كار را انجام دهيد تا در نهايت مخلوط شوند.
    10. مخلوط را در ظرفي كه با ورقه پوشاندهايد، بريزيد.
    11. ورقه را روي مخلوط برگردانيد و آن را براي يك شب در فريزر قرار دهيد.
    12. بستني را از ظرف برگردانيد و ورقه را از روي آن برداريد.
    13. آن را با چاقويي كه در آب گرم قرار گرفته به قطعات دلخواه ببريد و نوش جان كنيد.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    ترشي سالسا تند




    پرطرفدار ـ بدون چربي ـ 3 ساعت زمان درست شدن





    مواد لازم :





    • گوجهفرنگي پوسته گرفته: 5/3 كيلوگرم





    • پياز خردشده: 2 فنجان





    • سركه: يك فنجان





    • سير لهشده: 5 حبه





    • فلفل: يك قاشق مرباخوري





    • گشنيز تازه و خرد شده: يكدوم فنجان





    • رب گوجهفرنگي: يكسوم فنجان





    • نمك: يك قاشق مرباخوري





    • فلفل قرمز تند خردشده: يكسوم فنجان





    • فلفل سبز تند خردشده: 3 فنجان





    روش تهیه :

    پوست و دانه گوجه فرنگيها را بگيريد سپس خردشان كنيد. (حدود14 فنجان) گوجه فرنگيها را 30 دقيقه در آبكش بگذاريد تا آبشان كاملا گرفته شود. بعد آنها را در قابلمهاي ريخته و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد با درب باز يك ساعت و ربع بجوشد تا غليظ شود. در اين مدت مرتب مواد را به هم بزنيد و فلفلها را اضافه كنيد، پياز و گشنيز، سركه، رب گوجهفرنگي و سير را بريزيد و مخلوط را دوباره به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 10 دقيقه با درب باز بجوشانيد سپس از روي حرارت برداريد. سالسا را در شيشههاي داغ استريليزه بريزيد. (يكو نيم سانت از سر شيشهها را خالي بگذاريد.) دور لبه شيشه را پاك كنيد. درب شيشه را ببنديد و 15 دقيقه در آب جوش بجوشانيد. سپس روي الك سيمي خنك كنيد.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    دسر ليمو




    به بدنتان ويتامين C برسانيد



    مواد لازم خمير :





    • آرد معمولي: دوسوم فنجان





    • آرد كيك (يا آرد معمولي): دو سوم فنجان





    • پودر قند: يكدوم فنجان





    • نمك: يكچهارم قاشق چايخوري





    • كره: يكدوم فنجان





    • تخممرغ: يك عدد



    مايه ليمو





    • تخممرغ:3 عدد





    • پودر قند: سهچهارم فنجان





    • تراشه پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري





    • آب ليمو: سهچهارم فنجان





    • كره خرد شده: يكچهارم فنجان





    روش تهیه :

    خميرمايه :

    1.آرد و پودر قند را با نمك خوب مخلوط كنيد.
    2.كره و تخممرغ را اضافه كنيد، خمير را پهن كرده و ورز دهيد.
    3.خمير را براي 51 دقيقه در يخچال بگذاريد.
    4.درجه فر را با حرارت 002 درجه سانتيگراد گرم كنيد.

    مايه ليمو:

    1.تخممرغها را با پودر قند به هم بزنيد.
    2.پوست ليمو را اضافه كرده سپس آب ليمو را اضافه كنيد.
    3.مواد را بهمدت 2 دقيقه روي شعله ملايم به هم بزنيد تا مقداري قوام بگيرد.
    4.مواد را از روي شعله برداريد و روي آن را با پلاستيك بپوشانيد.

    دسر اصلي:

    1.خمير را باز كرده روي ظرف پيركس پخش كنيد.
    2. به مدت 03 دقيقه خمير را داخل فر بپزيد سپس براي 51 دقيقه آن را از فر بيرون بياوريد.
    3.مايه ليمو را روي خمير ريخته و دوباره آن را در فر بگذاريد تا به مدت 54 دقيقه بپزد و كمي روي آن طلايي شود.
    4. دسر ليمو را از فر خارج كنيد و بگذاريد تا خنك شود.
    5. روي دسر را با پودر قند تزئين كنيد.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    زیرهتو (کاچی بجنوردی)




    مواد لازم:

    آرد برنج ٤ قاشق غذاخوری

    روغن حیوانی یا کره ٢ قاشق غذاخوریآب ٣ لیوان


    ادویهی مخصوص زیرتو یک قاشق غذاخوری ( این ادویه مخلوطی از زیره سیاه-زیره سبز و تخم شنبلیله است. در صورت نداشتن ادویه میتوانید از نصف قاشق غذاخوری زیره سیاه ساییده شده استفاده کنید)


    نبات یا شکر به مقدار دلخواه (مقدار شیرینی آن بستگی به ذائقه خودتان دارد)


    گلاب ٢ قاشق غذاخوری

    زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:



    ابتدا روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود و سپس آرد برنج را داخل روغن ریخته و تفت میدهیم.


    آرد برنج را آنقدر تفت میدهیم تا طلایی شود. این مرحله مثل تفت دادن آرد در حلواست با این تفاوت که آرد برنج زودتر طلایی میشود بعد ادویه را ریخته با ارد برنج مخلوط کرده, سپس آب را به آرامی به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ارد برنج گلوله گلوله نشود.


    در انتها نبات(یا شکر) و زعفران و گلاب را ریخته و حرارت را کم میکنیم تا زیرهتو (کاچی) به غلظت فرنی برسد.



    * «زیرهتو » نوعی کاچی است که در بجنورد برای زائو درست میکنند. بخاطر وجود ادویهی مخصوص خاصیت درمانی دارد. ولی «زیرهتو» را میتوان بعنوان دسر هم استفاده کرد. این کاچی چون محلی است در بجنورد, «ادویه ی مخصوص زیرهتو»در همهی عطاریها بصورت آماده به فروش میرسد, اگر ادویه در دسترس نبود با زیره سیاه و کمی زنجبیل بسیار خوشمزه میشود.



    به جای شکر یا نبات میتوان از عسل یا شیرهی انگور هم استفاده کرد. در عکس زیر من از شیرهی انگور برای شیرین کردن, استفاده کردم.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  7. Top | #7

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    دسر خوشمزه طالبی


    مواد لازم :

    آب 2 لیوان شکر
    یک لیوان سرخالی آب لیمو یک قاشق غذاخوری طالبی یک کیلو رنده ی پوست پرتقال یک قاشق چایخوری رنده ی زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 2 عدد رنگ مجاز خوراکی 2 تا 3 قطره


    طرز تهیه :آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود.

    آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید.


    سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید.


    مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  8. Top | #8

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ تره فرنگي





    مواد لازم براي 4 نفر:


    کره / 25 گرم
    پياز خرد کرده / 2 عدد
    تره فرنگي خرد کرده / 2 ساقه
    سير له کرده / 2 حبه
    پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
    آب گرم / 750 ميلي ليتر
    قرص سبزي /1 عدد
    سيب زميني خرد کرده /500 گرم
    شير/500 ميلي ليتر
    نمک و فلفل/ به ميزان لازم
    پيازچه خرد کرده/ مقداري براي تزيين
    نان تست (برشتي) براي تزيين / به ميزان لازم

    طرز تهيه:


    ابتدا در ظرف مناسبي کره بريزيد و روي اجاق بگذاريد. بعد پياز و تره فرنگي را در آن تفت دهيد تا نرم شود. آن گاه سير و پودر کاري را بيفزاييد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد. سپس قرص سبزي را در آب گرم حل کنيد و همراه با سيب زميني به سوپ اضافه نماييد. اکنون حرارت را ملايم کنيد تا سيب زميني بپزد. اينک شير را به سوپ بيفزاييد و نمک و فلفل آن را نيز اندازه کنيد. حالا سوپ را در غذا ساز بريزيذ و پوره کنيد. اينک سوپ آماده را در ظرف مورد نظر بريزيد و با نان تست و پيازچه، تزيين نماييد.

    نکته ي خواندني:


    تره فرنگي باعث کاهش ميزان کلسترول بد خون (LDL) و افزايش ميزان کلسترول خوب خون (HDL) مي شود.



    منبع: آشپزباشي شماره 49

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  9. Top | #9

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ تورتیلا





    ● مواد لازم
    یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،

    یک پیمانه چیپس تورتیلا،
    نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
    دو عدد بال مرغ بدون پوست،
    مقداری تره فرنگی خردشده،
    یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،
    دو حبه سیر له شده،
    نصف قاشق چایخوری گشنیز،
    مقداری گوجه فرهنگی خردشده،
    نمک و فلفل به میزان لازم.






    ● طرز تهیه
    در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد. پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید.



    موضوعات مشابه:

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  10. Top | #10

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ ذرت





    مواد لازم:


    فلفل قرمز: 2 عدد
    کره: 2 قاشق سوپخوري
    پياز متوسط خرد شده : 1عدد
    آب مرغ: 1 ليتر
    ذرت : 500 گرم
    خامه: به ميزان لازم
    نمک و فلفل: به ميزان لازم
    انرژي کل 1000 کيلوکالري



    روش تهيه:


    فلفل ها را در ماهيتابه تفت دهيد تا پوست آنها حالت تاول پيدا کند. سپس آنها را در کيسه پلاستيکي قرار دهيد. و در کيسه را ببنديد که بخار در آن بماند. 10 دقيقه صبر کنيد، سپس فلفل ها را در آورده و پوست آنها را بگيريد. آنگاه از وسط دو نيم کرده و تخم هاي وسط آنها را در آورد و سپس خردکنيد. مقداري از فلفل ها را خلال کرده و کنار بگذاريد. کره را کمي حرارت داده و پياز را داخل آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس فلفل ها را تفت دهيد. آنگاه اين مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذاريد تا 10دقيقه بجوشد. سپس در مخلوط کن ريخته و به صورت پوره درآوريد. حال داخل قابلمه اي بريزيد و دوباره روي حرارت قرار دهيد. فلفل هاي خلالي را که کنار گذاشته بوديد به همراه مقداري ذرت بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد. سپس داخل سوپخوري ريخته و با خلال فلفل و دانه اي ذرت و خامه آن را تزيين کرده و سرو نماييد.
    منبع:نشريه دنياي تغذيه






    سوپ شیر و ذرت


    مواد لازم


    ▪ یک قاشق مرباخوری کره
    ▪ نصف عدد پیاز خرد شده
    ▪ نصف عدد هویج خرد شده
    ▪ نصف ساقه کرفس خرد شده
    ▪ دو فنجان ذرت کنسرو شده
    ▪ سه فنجان و نیم شیر
    ▪ یک عدد سیب زمینی متوسط
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
    ▪ نصف قاشق مرباخوری آویشن



    طرز تهیه


    کره را در ظرف مناسبی ریخته و سپس پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید بعد هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    سپس شیر را اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد ذرت را همراه با سیب زمینی خرد شده به آن بیفزایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
    فلفل دلمه خرد شده را نیز درون قابلمه ریخته در آن را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و جا بیفتد.
    با آویشن سوپ را تزئین کرده و آن را میل کنید.
    منبع:




    سوپ ذرت با مرغ


    مواد لازم
    ▪ یک قاشق غذاخوری روغن کانولا

    ▪ یک و نیم فنجان پیاز خرد شده
    ▪ دو عدد سیر خرد شده
    ▪ چهار فنجان سینه مرغ
    ▪ یک قاشق غذاخوری زیره
    ▪ یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
    ▪ یک قاشق غذاخوری نمک
    ▪ یک فنجان ذرت کنسروی
    ▪ نصف فنجان لوبیا سفید پخته شده
    ▪ نصف فنجان خامه ترش
    ▪ یک چهارم فنجان جعفری
    ▪ چهار فنجان آب






    ● طرز تهیه
    روغن را در یک قابلمه بزرگ ریخته و پیازها را به آن اضافه کنید. قابلمه را به مدت سه دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پیازها نرم شوند. سپس سیر را به آن اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر صبر کنید. سینه مرغ، زیره، جعفری، فلفل و نمک را درون قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. سپس لوبیا، ذرت و خامه ترش را به آن بیفزایید و میل کنید.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن