روش پسندیده ای را برای خود برگزین و آنگاه، چه در زمان تنهایی و چه در میان جمع، پیوسته این راه را طی كن.((اپیكتت))
تاكنون دوستی را پیدا نكرده ام كه به اندازه تنهایی شایسته رفاقت باشد.((تورو)) برای اهل اندیشه هیچ دوستی بهتر از تنهایی نیست.((اُرد بزرگ))
همواره تنهایی، توانایی به بار می آورد.((اُرد بزرگ))
تنهایی جهنم است، اما این جهنم با مطالعه تبدیل به بهشت می شود.((موریس مترلینگ))
یك فرد هر چقدر هم كه باهوش باشد، مشكل است كه به تنهایی بتواند با تمام استعدادهای یك گروه كارآمد برابری كند.((آنتونی رابینز))
گر داشتن فكر و اندیشه ی مثبت به تنهایی كارساز بود، بایستی همه در كودكی اسبهای كوچك داشته و اكنون نیز زندگی رویایی داشته باشیم؛ هر موفقیت بزرگ با عمل به دست می آید.((آنتونی رابینز)) یگانه راه دوری از گزینش های هراس آور، ترك مردمان و گوشه نشینی است كه خود، گزینشی هراس آور است.((ریچارد باخ)) زمانی كه پریان از رقصیدن و روحانیون از گوشه نشینی دست برداشتند، عمر دنیای شاد به پایان رسید.((جان سلدن))
اندرز من به زوجهای جوان این است كه به هنگام شادی، همگام با یكدیگر نغمه ساز كنید و پای بكوبید و شادمان باشید، اما امان دهید كه هر یك در حریم خلوت خویش آسوده باشد و تنها؛ چون تارهای عود كه تنهایند هر كدام، اما به كار یك ترانه ی واحد در ارتعاش.((جبران خلیل جبران))
شما هیچ به گل من نمی مانید. شما هنوز هیچ چیز نشده اید. كسی شما را اهلی نكرده و شما نیز كسی را اهلی نكرده اید. برای شما نمی توان مُرد. البته گل سرخ من هم در نظر یك رهگذر عادی به شما می ماند، اما او به تنهایی از همه ی شما برتر است؛ زیرا او گل سرخ من است…((آنتوان دوسنت اگزوپری))