نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: فولکس واگن دوست داشتنی

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    شماره عضویت
    7401
    نوشته ها
    10
    پسندیده
    18
    مورد پسند : 9 بار در 6 پست
    Unknown Firefox 128.0

    فولکس واگن دوست داشتنی

    فولکس‌ «دوست داشتنی»
    فولکس‌واگن در نمایشگاه مونیخ از کانسپت یک شاسی‌بلند کوچک به نام «آی‌دی کراس» رونمایی کرد. این کارخانه قصد دارد سال آینده یک مدل الکتریکی جدید بر اساس این کانسپت تولید کند که با قیمتی کمتر از ۳۰ هزار یورو (۳۵ هزار دلار) به بازار عرضه خواهد شد.

    فولکس‌واگن اعلام کرده که در دو سال آینده چهار مدل الکتریکی کوچک به بازار عرضه می‌کند. این خودروها برخلاف روش نام‌گذاری فعلی، به‌جای عدد نام‌هایی شبیه به مدل‌های بنزینی کارخانه‌ خواهند داشت. اولین مدل یک هچ‌بک است که با نام «آی‌دی پولو» اوایل سال ۲۰۲۶ وارد بازار خواهد شد.

    «آی‌دی کراس» نمونه شاسی‌بلند «آی‌دی پولو» است و روی پلتفرمی مشترک با آن ساخته می‌شود. این کانسپت تا هشتاد درصد از طراحی نهایی مدل تولیدی را نشان می‌دهد. توماس شفر، مدیر فولکس‌واگن در مراسم رونمایی گفت که همیشه هدفش ساختن کامل‌ترین و درخشان‌ترین چهره برند فولکس‌واگن در تاریخ این شرکت بوده و باور دارد که با «آی‌دی کراس» به این هدف رسیده است.
    نمای جلوی ماشین چهره جدید محصولات فولکس‌واگن را نمایش می‌دهد. به گفته کارخانه چراغ‌ها و نوار نورانی ال‌ئی‌دی سراسری در جلو طوری طراحی شده‌اند که انگار ماشین در حال لبخند زدن است.

    آندریاس مینت، مدیر طراحی فولکس‌واگن می‌گوید «آی‌دی کراس» از مدل‌های مشهور فولکس‌واگن مانند گلف الهام گرفته و یکی از اهداف اصلی تیم طراحی خلق ظاهری «دوست‌داشتنی» برای ماشین بوده است.

    تاکید فولکس‌واگن بر پیشینه این کارخانه و استفاده از نام‌های مشهور مدل‌های بنزینی واکنشی به محصولاتی است که خودروسازان نوپای چینی به بازار عرضه کرده‌اند. فولکس‌واگن با این کار می‌خواهد سابقه طولانی‌اش را در ساخت ماشین به مشتریان یادآوری کند.

    منبع تصویر،Getty Images
    توضیح تصویر،فولکس‌واگن آی‌دی پولو اوایل سال ۲۰۲۶ به بازار عرضه خواهد شد
    فولکس‌واگن در واکنش به انتقادها از طراحی داخلی مدل‌های فعلی، اتاق «آی‌دی کراس» را از نو طراحی کرده است. به‌جای پلاستیک از پارچه‌ای با رنگ روشن استفاده شده تا فضا دلنشین‌تر شود و اتاق ماشین بیشتر به اتاق نشیمن شبیه باشد. داشبورد طراحی ساده‌ای دارد و بیشتر دکمه‌ها به روی فرمان منتقل شده‌اند.

    تمام صندلی‌های «آی‌دی کراس» قابلیت خواباندن دارند. علاوه‌ بر صندوق عقب، یک فضای بار ۲۵ لیتری زیر کاپوت جلو است و فولکس‌واگن می‌گوید می‌توان تا ۷۵ کیلوگرم بارهم روی سقف گذاشت.

    «آی‌دی کراس» یک موتور الکتریکی در جلو دارد که ۲۱۱ اسب بخار نیرو تولید می‌کند. ماشین با هر بار شارژ تا ۴۲۰ کیلومتر حرکت می‌کند و حداکثر سرعتش ۱۷۵ کیلومتر در ساعت است.

    فولکس‌واگن علاوه بر آی‌دی پولو و آی‌دی کراس، یک مدل اسپرت از آی‌دی پولو هم به بازار عرضه خواهد کرد. چهارمین مدل الکتریکی کارخانه هم یک هچ‌بک کوچک‌تر است. این ماشین با الهام از کانسپت ID Every1 ساخته می‌شود و قیمتش کمتر از ۲۰ هزار یورو (۲۳ هزار دلار) خواهد بود.

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    شماره عضویت
    7401
    نوشته ها
    10
    پسندیده
    18
    مورد پسند : 9 بار در 6 پست
    Unknown Firefox 128.0

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن