طرز تهیه نودل با گوشت
مناسب برای: 2 نفر زمان آماده سازی: 1 ساعت مدت زمان انتظار: 1 ساعت مواد لازم
نودل 200 گرم گوشت 100 گرم قارچ 100 گرم اسفناج 100 گرم پیاز 1 عدد (خیلی كوچك) هویج نصف 1 عدد فلفل سبز به میزان لازم سیر 1 عدد كنجد 1 قاشق چایخوری (بوداده) شكر به میزان لازم روغن كنجد به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و نودل ها را چند دقیقه داخل آب ریخته و بعد آبكش كنید. 2- گوشت ها را برش نازک داده و آن را با سیر، یک قاشق چای خوری شکر، یک قاشق چای خوری روغن کنجد، فلفل و نمک مخلوط کنید. 3- قارچ ها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید. 4- اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید، آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید، پیاز، فلفل سبز و هویج را برش های ۵ سانتی بزنید. 5- بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید، قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید.
6- نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید. نكات
• اگر دوست دارید به غذا مقداری سس سویا هم اضافه كنید تا خوشمزه تر شود. • اگر نودل شما دارای ادویه مخصوص است آن را حتما به گوشت اضافه كنید. • توجه داشته باشید كه نودل شما مرحله دم كشیدن را نخواهد داشت پس طبق ذائقه تان آن را بپزید.