امیرمهدی ژوله در مرحله‌ی دوم مسابقه‌ی «خنداننده‌ی برتر» هم با دست پر روی صحنه رفت و لحظات شادی را برای مخاطبان این برنامه رقم زد.

او گفت که برای مشهور شدن باید خواننده می‌شدم، اما نه مثل این خواننده‌های اصیل، بلکه باید پول می‌دادم تا برایم آهنگ می نوشتند، پول می دادم تا کلیپ بسازند، اما از آنجا که پول ندارم بدهم برایم کلیپ بسازند باید خواننده زیرزمینی می‌شدم. اما اسمم مشکل دارد. به خاطر همین باید اسمم را عوض می کردم، می‌توانستم اسمم را بگذارم «ژوله‌یا» وبعدهزار نفر می‌آمدند ببینند ژوله یا چی؟ و بعد می‌دیدند ژوله و هیچی.
او ادامه داد: «یا اسمم را می‌گذاشتم «امیر ژوژولو». به طرفدارانم هم می‌گفتم ژوژولیا. بعد توی صفحه مجازی عکس خودم را می‌گذاشتم که سرما خوردم، و ده هزار نفر برایم کامنت می‌گذاشتند، الهی بمیرم، دستمال بگیر. تازه پنجاه هزار نفر هم آن را به اشتراک می‌گذاشتند.»
میرمهدیژولهدرآخرینپستخودد قایقیپیشازاجرایاستندآپکمد ی‌ در«خندوانه» درباره اجرایش نوشت اما بعد از اجرا، طرفداران امیر تتلو خواننده زیرزمینی به صفحه ژوله حمله کرده در کامنت‌های خود به او اهانت کردند.
آنها که از شوخی این کمدین با امیرتتلو ناراحت شده بودند، با نوشتن کامنت‌هایی با محتوای ناسزا و اهانت نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.
البته طرفداران اجرای مهدی ژوله نیز در کامنت‌هایی به او پیشنهاد دادند که این نوشته‌ها و این افراد را نادیده بگیرند.


واکنش تتلو به اجرای ژوله

امیر تتلو ساعتی پس از اجرای امیر مهدی ژوله در برنامه‌ی «خندوانه » با انتشار پستی نسبت به اجرای این کمدین واکنش نشان داد.
امیر تتلو من زیر را در صفحه‌ی اینستاگرامش منتشر کرد:
«ميگن تو برنامه ى خندوانه به ما مثكه بى احترامى شده توسط يه آقايى به اسم ژوژولو !! والا من اون برنامرو تا حالا نديدم و اين آقارم نميشناسم اما چيزايى كه الان راجبش فهميدم اينجوريه كه ميخوان يه كارى كنن كه مردم بخندن !! خوب اگه با بى احترامى به ما مردم ميخندن بذار بخندن دمشونم گرم شكايتى ندارم ،حساس نشين ، بذارين زندگيشونو بكنن به نظرم خوشحال كردن و خندوندن مردم كار مقدسيه البته اگه به خاطر نفع شخصى نباشه»