به گزارش یکپارس آزاده نامداری مجری سر شناس صدا و سیما و همسر سابق فرزاد حسنی در مهر ماه امسال دوباره ازدواج کرد و خبر ازدواجش را خودش در صفحه اینستاگرامش قرار داد. همسر وی آقای سجاد عبادی فرزند رحیم عبادی و فریده ماشینی است. سجاد تنها پسر خانواده است و فقط یک خواهر دارد. سجاد متولد ۱۳۶۰ و فارغ التحصیل رشته سیاستگذاری عمومی است. وی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه غیرانتفاعی(غیردولتی) مهرالبرز است؛ یعنی همان دانشگاهی که پدرش قائم مقام آن است!

اما ماجرا از اینجا جنجالی می شود که همسر اول آقای سجاد عبادی ادعا می کند زندگی آرامی داشته تا اینکه سر و کله آزاده نامداری پیدا شده و شوهرش وی را بخاطر آزاده نامداری طلاق داده است! خانم مهسا بومگر همسر پیشین آقای سجاد عبادی در صفحه اینستا گرامش می نویسد:

آقاي سجاد عبادي!گل هايي كه هر سه شنبه برايش ميبردي از همان گل فروشي ميخريدي كه براي من هم در اين ٣ سال خريدي ؟!حرفهايي كه سر سفره عقد در گوشش گفتي از جنس همان حرفهايي بود كه در اين ٣ سال در گوشم زمزمه كردي ؟!راستي به او هم گفتي كه هميشه دوستش داري ؟!مردي كه سر قولش نماند مرد نيست ، پس حساب من با تو هيچ !خانم نامداري عزيز، بانوي حجاب و اخلاق و عفاف و شكستن حرمت ها؛ من سر زندگي ام بودم كه تو آمدي من بودم و تو آمدي او ٢٢ شهريور ٩٤ از من جدا شد و تو ماه هاست كه از گل هاي رز سفيدت عكس ميگذاري و روزهاست كه آينه و شمعدان خانه ي مشترك جديدت را به نمايش گذاشته اي حساب تو و خانواده هايي كه از هم پاشيدي با خدا.

همسر دوم آزاده نامداری