جو پوست كنده ١ ل
هويج بزرگ ٢ عدد ريز خورد شده
سينه مرغ ١ عدد ( من هميشه از ٥،٦ تا بال كامل مرغ استفاده ميكنم ب نظرم خوشمزه تر و چرب تر ميشه، انتخابش با خودتون 😉)
پياز ١ عدد كوچك ريز خورد شده
قارچ ٦،٧ عدد ورقه شده نازك
جعفري يا گشنيز ساطوري ريز شده ٢،٣ قاشق
نمك و فلفل ب ميزان لازم
شير٤ ل
آرد ١ ق غ
خامه نصف پاكت و كره ٢٥ گرم
جو را چند ساعت قبل بخيسانيد ،
بعضي ها مرغو جدا ، جو را هم جدا ميپزند بعد باهم مخلوط ميكنند ..
من هميشه همه موادمو از همون اول باهم ميريزم 😁 پس جو ، مرغ ، پياز ، هويج را باهم داخل قابلمه ريخته آب ميريزيم و أجازه ميدهيم تا كاملا پخته شوند ،،، وقتي پخت كامل شد و از آب داخل قابلمه بيشتر از يك ليوان باقي نماند ، مرغ ها را در آورده استخوانهاي آن را جدا كرده و كاملا له كرده و دوباره ب سوپ اضافه ميكنيم + قارچ

كره را داخل ظرفي گذاشته وقتي ذوب شد آرد را اضافه ميكنيم بعد از ٢ دقيقه يك ل از شير ك بهتره ولرم باشد را اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم تا گلوله نشود وقتي غليظ شد از روي حرارت برداشته با مابقي شير مخلوط ميكنيم و ب سوپ اضافه كرده و هم ميزنيم ، كمي ك جوشيد آب ليمو ترش + ١ ق از جعفري را اضافه كرده .... كمي ديگر ك جوشيد و سوپمون لزم اومد آماده س و موقع سرو شدنش رسيده 😋
از روي حرارت برداشته نصف خامه را مخلوط سوپ كرده و بقيه را براي تزيين ميگذاريم


از جعفري يا گشنيز و خامه باقي مانده براي تزيين استفاده كنيد 😉
خوشمزه گي اين سوپ ب تند و تيز بودنشه پسسسسس از ريختن فلفل سياه دريغ نكنيد😉