امده کردن سوپ ماکارونی فرمی برای ماه رمضان
مواد لازم :
ماكارونی فرمی شكل 150 گرم
آب مرغ 4 لیوان
پیاز داغ نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 4 قاشق سوپخوری
نعنا خشك 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف پیمانه
فلفل و نمك به میزان لازم
طرز تهیه :
آب مرغ را با پیاز داغ، نمك و فلفل روی شعله قرار میدهیم تا جوش بیاید، سپس ماكارونی و ربگوجه را داخل آن میریزیم تا ماكارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه میكنیم.
سوپ
آماده سرو است. میتوانیم از آبلیمو در موقع سرو
استفاده كنیم.
غذای اصلی:
خورش بادنجان پیچی
مواد لازم:
گوشت چرخكرده نیمكیلو
پیاز سرخ شده یك عدد
گوجهفرنگی حلقه شده یك كیلوگرم
بادنجان یك كیلوگرم
فلفلدلمهای حلقه شده سه عدد
آب یك استكان
آبلیمو كمی
ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: در آغاز بادنجانها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ میكنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كبابهای كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ میكنیم سپس هركدام از كبابها را لای بادنجانهای سرخ شده گذاشته و میپیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو میكنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقههای گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجانها میریزیم و مجددا حلقههای فلفل و گوجه را روی آن میچینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه میگذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج میتوانید میل كنید.
دسر
حلوای 3 رنگ
مواد لازم :
كره 100 گرم
آرد 1/2-2 پيمانه
پودر شكر 1/2-1 پيمانه
پودر هل سفيد 1 قاشق سوپخوري
پودر كاكائو 1 قاشق چايخوري
زعفران (حل شده در آب جوش ) 1قاشق سوپخوري
طرز تهيه : ابتدا آرد را در ماهيتابه اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم, مرتب هم مي زنيم , تا آرد بطور يكنواخت تف داده شودو بوي خامي آرد از بين برود. سپس كره را اضافه كرده و از روي حرارت بر مي داريم , پودر شكر و هل سفيد ساييده شده ار نيز اضافه كرده و خوب هم مي زنيم , تا موادكاملاص مخلوط شود . مواد را به سه قسمت تقسيم كرده ,يك قسمت از مواد را برداشته و با پودر كاكائو مخلوط كرده , ظرف مناسبي را انتخاب مي كنيم , حلواي كاكائويي
مي ريزيم , و بطور يكنواخت آن را صاف نموده سپس به باقيمانده مواد زعفران حل شده را اضافه و خوب مخلوط كرده تا يكدست شود (اگر خوب يكدست نشد يك الي دو قاشق سوپخوري كره به آن اضافه كنيد تا كاملاً يكدست شود ) پس از آن مواد آماده را روي حلويا سفيد
به طور يكنواخت پهن نموده و در يخچال قرار مي دهيم. تا سفت شود سپس حلوا را بيرون آورده وبا چاقوي تيز آن را برش مي دهيم .