آش شیر (تبریز، دریان)




مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

شیر 1 لیتر

گندم پوست کنده 300 گرم
نخود 60 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام جهت تزیین




طرز تهیه:


گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.

سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.
انرژی کل: 1600کیلو کالری