طرز تهیه آش کرفس و گردو




مواد لازم :


كره 50 گرم
آرد سفید گندم نصف پیمانه
شیر یك پنجم پیمانه
پنیر گودا 200 گرم
ماست ترش نصف پیمانه
مغز گردو 6 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
پیاز 2 عدد
ساقه كرفس 4 عدد
موسیر 4 عدد

طرز تهیه :

ابتدا پیاز، كرفس و موسیر را خرد می کنیم.سپس كره را داغ كرده و پیاز و كرفس و موسیر و گردوی خرد شده را کمی در آن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس آرد سفید و شیر سرد را با هم مخلوط می كنیم و به مواد بالا اضافه می كنیم.به مقدار لازم آب به مواد اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می كنیم جوش بیاید. حرارت را كم می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات خوب بپزند.نمك و فلفل را اضافه می کنیم و وقتی آش جا افتاد، پنیر گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه می كنیم.بعد از مدتی غذا آماده ی سرو است. برای تزیین می توانید از گردو و برگ های كرفس استفاده كنید.


گردآوری : گروه آشپزی و تغزیه سایت تبیان زنجان