الو دکتر-اگر
کلیههای
تان را دوست دارید و نمی
خواهید یک خال به آنها بیفتد پس لطفا حواس
تان به کباب
هایی که می
خورید باشد. چه ربطی دارد؟ رابطه
اش را پژوهشگران تغذیه به شما می
گویند. دانشمندان در جدیدترین تحقیقاتی که داشته
اند به این نتیجه رسیده
اند گوشت
هایی که روی حرارت بالا سرخ یا کباب می
شوند، می
توانند سلامت کلیه
ها را به خطر بیندازند یا حتی خدای ناکرده زمینه ابتلا به سرطان را هم آماده کنند. طبق تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه تگزاس انجام داده
اند
، کسانی که تنوع ژنتیکی خاص دارند بیشتر در
معرض خطر ابتلا به اثرات مضر مواد شیمیایی سرطان
زای گوشت
هایی که در دمای بسیار بالا و شعله زیاد کباب می
شوند، قرار دارند. این تیم تحقیقاتی در بیانیه
ای اعلام کردند: «
وعده غذایی که مواد اصلی آن گوشت است ممکن است از طریق مکانیسم
های مرتبط با ترکیبات پخت خاص آن، باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان کلیه شود.»