غذای متفاوت
کیک موس بادمچون مغز دار با سس موروکو
کیک موس بادمچون و بوقلمون مغز دار با سس موروکو
این کیک بسیاااار خوشمزه و لطیفه و میتونه گل سر سبد مهمونیای عصرانه و حتی پارتی فود باشه که یکی از مواردی هست که توی کلاسام تدریس میشه
رول فیلو سوخاری
کشک و بادمجون مجلسی
تولده حاج آقا شوور خان! :))
میرزا قاسمی درجه 1 مخصوص رستوران های گیلان!
کالاماری و ماهی اسپایسی با طعم تندوری spiced kalamari & fish
سلام به همه شما عزیزانم!!!!
خیلی وقت بود که نآپیده بودم و خیلی دلم براتون تنگ شده بود!!!
چه خبر ؟هوم؟ خوشین خوبین سلامتین؟
من که خوبم ولی بد جوری گیر و گرفتارم! اینجانب فکر میکردم که بعد از عید دیگه خبری از کار نیست و میرم توی مایه های استراحت و اینا..........اما کور خوندم! به قول شاعر که میگه باید درو کرد باید که کوشید باید دوباره از ریشه رویید!!!!
بله میگفتم......ما که سرمون شولوغ شد دیگه بازار وبلاگم کساد شد! البته از نظر آپ کردن و نه بیننده!
این وسط هم یه سری نق به جون من میزدن که چرا آپ نمیکنیییییییییییییییییییی یییییییییییییی؟؟؟؟؟
منم که عاشق نق نق.................
چشم!!! الان آپ کردم دیگه!
خوب اول یه توضیحی بدم که اینا چی بید: والا ما یه روز در بلاد خارجه یه چی خوردیم که بد جوری به مذاقمون خوش اومد! یه غذای دریایی با طعم بسیار عالی! و اون چیزی نبود غیر از کالاماری که من بهش میگم جیگره دریایی!!!! خلاصه ما اومدیم ایران ولی مزه غذاهه بد جوری زیر دندونمون مونده بود! گفتیم چه کنیم چه نکنیم و بعد افتادیم تو خط جستجوی جیگر دریا! که بعد از مدتها پیدا نموده و باهاش اول در مسابقه آبزیان شرکت نمودیم و بعد باهاش یه غذای خوشمزه پخیدیم !!!! به به !! چه چه!!! بعله میگفتیم................ اولا بگم که اسکویید یا کالاماری یا همون مرکب ماهی خودمون رو وقتی میخرید باید به فروشنده بگین که فقط توی دلش رو خالی کنه و لای اونو شکاف نده تا اگه دوست داشتین بتونین به صورت حلقه ای برش بزنین
(( کاری که من نکردم !!!)) حالا از کجا بخرین؟؟؟ هووومم حالاس که یا باید برین جنوب ،،، یا یه دوست جنوبی دلسوز و فداکار پیدا کنین تا براتون بخره و فریز کنه و بعد بفرسته!!!!! من که گزینه 2 رو که آسونتر بود انتخاب کردم و به هدفم هم رسیدم! قیمتش الان هر کیلو 7 تومنه که وقتی تمیز بشه از هر کیلو فقط 400گرمش گوشت خالص کالاماری میشه و بقیش میره تو سطل زباله! راستی کف دریا رو که میدونین چیه و حتما استفادش کردین! در حقیقت این همون کالاماریه که وقتی میمیره اسکلتش به کف دریا تبدیل میشه!!!
همین چند وقته آپش میکنم فعلا یخده دلتون آب بیافته تا بعد گوگولیا!!!!
این پست آپ شد
جیگرچیااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا
فسنجون درجه 1 متفاوت!
اینم از عکس بدون فلاش برای بیشتر نشون دادن روغن گردوی فرد اعلا!