به به به
ببین کی اینجاست!!
آبجی ماندانا اینجاست رویا هم اومده ازش سوال بپرسه...
عزیزم سوالات من هر کدام رو که دوست نداشتی جواب نده:
1. ماندانا جان 3تا عکس برات قرار میدم نظرت رو در موردشون بگو لطفاً
2. ماندانا جان فکر کن داخل یه رستوران نشستی و داری خوراک مورد علاقتو میل میکنی. ناگهان میبینی از پشت شیشه یه بچه خیابون خواب داره نگاهت میکنه و تو از روی دل سوزی بهش میگی بیا داخل، تا بهش خوراکی بدی اما اون خواهر و برادر خودشم صدا میکنه. تو در اون لحظه چکار میکنی؟
3. ماندانای عزیز، خسته هستی. متاسفانه پولی هم که به همراه داری فقط 2 هزار توانه و اون میتونه کرایه رفتنت تا منزل باشه. اوه اوه کارت عابر بانکتم که خالیه...
همان موقع یه بچه که از فرط گرسنگی میاد طرفت بهت میگه خانوم به خدا از دیشب هیچی نخوردم. برام یه چیزی بخر تا بخورم... تو در اون لحظه چکار میکنی؟ آیا حاظری پیاده بری سمت منزل؟
4. ماندانا جان، توی یکی از پستها از من خیلی تعریف کردی که من خیلی خوشحال شدم. اما در مورد اینکه همه جذب من میشن باید بگم ما جنوبیها خون گرم هستیم و همین باعث میشه با همه بجوشیم. نظر تو در این مورد چیه؟
5. ماندانا جان، فکر کن به سلامتی ازدواج کردی و همان موقع جنگی صورت میگیره (خدایی نکرده) عزیزم شوهرت میاد به تو میگه باید از کشورمون دفاع کنیم. من میخوام برم جنگ. تو در اون لحظه چه کار میکنی؟
6. رنگ چشمای خوشگلت چیه؟
ماندانا جان فعلا به این 6 سوال پاسخ بده تا انشاالاه اگر عمری باقی بود باز هم سوال بپرسم.
1.فقط تو سه كلمه توصيفشون ميكنم انسان بزرگ قلب بزرگ ايثار بزرگ
2.كاري نميتونم بكنم برا همشون سفارش ميدم
3.حتما پياده ميرم و اون پولو ميدم به بچه
4.حتما همينطوره من خرمشهر رفتم ادماي فوق العاده خون گرمي داره بسيار مهمون نواز
مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .