ته چین مرغ
طرز تهیه :![]()
ته چین مرغ برنج 3 لیوان .
تخممرغ 3 عدد .
زرشک 1 لیوان .
ماست چکیده 1 لیوان .
سینه مرغ 2 عدد
کره 5 قاشق غذاخوری .
روغن 1/2 لیوان .
زعفران دم کرده 5 قاشقغذاخوری .
نمک و فلفل مقدار لازم![]()
برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
مرغ را همراه با 3 لیوان اب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا اب ان تمام شود ، پس از پخت مرغ را تکه تکه کنید ؛ زرشک ها نیز 1 ساعت در آب خیس کنید سپس در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه نمایید.برنج های آبکش شده را دو قسمت کنید ، یک قسمت از برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید
و یک قسمت دیگر برنج را با 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ، کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمائید.دیواره های قابلمه را چرب کنید ، نصف برنج های تخم مرغی را درون ان بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند ، لایه ای از مرغ های تکه شده بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید ،
بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشار دهید تا مواد منسجم شوند.روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید
سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید ،
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، بسته به نوع حرارت بین 1 – 2 ساعت برای اماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است.دقت کنید که اصل ته چین به ته دیگ ان میباشد ، پس از اماده شدن در ظرف برگردانید یا برش زده و جدا جدا سرو نمائید ، روی ته چین را با زرشک سرخ شده تزئین کنید.