نمایش نتایج: از 1 به 10 از 40

موضوع: اشپزی یلدا.....

Threaded View

  1. Top | #9

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,398 بار در 4,467 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 58.0.3029.110
    مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس در فر

    سیب زمینی : ۶۰۰ گرم
    روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
    رزماری : ۲ قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل سیاه : به میزان لازم
    آرد سوخاری : یک و یک چهارم پیمانه
    آرد : ۱/۳ پیمانه
    تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ
    فیله ماهی : ۷۰۰ گرم
    طرز تهیه فیش اند چیپس


    از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
    سیب زمینی ها را به همراه روغن و برگ های رزماری، کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و در سینی فر پهن کنید. آن ها را برای ۲۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر بپزید.
    در این میان، آرد سوخاری را در سینی دیگری ریخته و برای ۵ دقیقه در طبقه ی پایین فر برشته کنید. آن را در ظرفی پهن بریزید. آرد را هم در ظرفی دیگر بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری ریخته و بزنید.


    به تکه های ماهی کمی نمک بزنید، آن ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بزنید. آن ها را در سینی فر که در آن کاغذی روغنی پهن کردید، قرار دهید.



    سیب زمینی ها را بچرخانید و بعد به طبقه ی پایین فر منتقل کنید و سینی ماهی ها را در طبقه ی بالایی قرار دهید. آن ها را برای حدود ۱۶ تا ۱۸ دقیقه ی دیگر تا ماهی ها نرم و مغز پخت و سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند، بپزید.
    فیش اند چیپس را به همراه برش های لیمو، خیار و سس کچاپ سرو کنید.


    نکات

    1 - سیب زمینی ها را با پوست کن به شکل ورق های نازک برش دهید. آن ها را برای ۵ دقیقه در آب گرم خیس کرده، بعد آبکشی کرده و خشک کنید.
    2 - از ماهی هایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. آن ها را به شکل نوار هایی با پهنای دو و نیم سانتی متر خرد کنید.
    3 - می توانید از پودر سوخاری پانکو هم استفاده کنید.
    ویرایش توسط !!yalda!! : 06-11-2017 در ساعت 12:54 PM
    با تو خورشید ترین ماه جهانم ! نفسم.

  2. 2 کاربر پست !!yalda!! عزیز را پسندیده اند .

    !!!mahsa!!! (02-24-2018),mohsen32 (06-11-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن