نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: سالاد اندونزی

Threaded View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    5
    نوشته ها
    3,108
    پسندیده
    766
    مورد پسند : 1,020 بار در 728 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 39.0

    سالاد اندونزی






    مواد لازم:
    کلم سفید نصف یک کلم کوچک
    کلم بنفش یک عدد کوچک
    ژامبون 200 گرم
    کنسرو ذرت نصف قوطی
    نخود فرنگی یک فنجان
    هویج یک عدد
    خیارشور 2 عدد متوسط
    سس مایونز به میزان لازم
    فلفل قرمز یا پول بیبر(pulbiber)





    طرز تهیه:
    رو نگهداری نخود فرنگی رو در این پست توضیح دادم. من چند ساله که از روش بلانچ کردن برای نگهداری سبزیجاتی مثل نخودفرنگی و لوبیا سبز و ... در فریزر استفاده میکنم. با این روش سبزیجات عطر و رنگ و طعمشون رو خیلی بهتر از روشهای دیگه حفظ میشه. نخود فرنگی هایی که در تصویر می بینید من با این روش در فریزر نگه داشتم، همونطور که می بینید رنگش خیلی خوبه، با این روش تا 7،8 ماه نخود فرنگی با همین کیفیت می مونه. پس الان که فصل نخود فرنگیه و شما میخواهید نخود فرنگی رو فریز کنید حتما از این روش استفاده کنید.
    نخود فرنگی رو سه،چهار دقیقه در آب جوش پختم تا نرم بشه، بعد آبکش کردم.





    من سالاد رو داخل کلم سرو کردم، برای اینکار اول ته کلم رو مثل عکس به صورت مخروطی با چاقو در میاریم.



    باید قسمت سفت کلم کامل خارج بشه.





    از قسمت انتهایی به آرامی برگ آخری رو میگیریم و بیرون میکشیم،





    به آرامی کناره ها رو جدا میکنیم.





    تا برگ کلم بصورت یک کاسه جدا بشه.





    برای این سالاد معمولا مواد رو بشکل خلالی خرد میکنیم. برای اینکار من معمولا از رنده v یا همون رنده آلمانی استفاده میکنم.ژامبون من ورقه شده نبود، پس با همین رنده خلالیش کردم.به هر روش ژامبون رو خلالی کنید.





    خیارشور رو هم خلالی کنید.





    کلم ها رو هم خلالی خرد کنید، برای کلم ها از این قسمت رنده استفاده میکنم که تیغه نداره.







    هویچ رو هم با قسمت درشت رنده معمولی رنده میکنم.





    کنسرو ذرت رو هم داخل صافی بریزید تا آبش بره بعد داخل سالاد بریزید.
    نخود فرنگی رو هم اضافه کنید.





    سس رو بریزید، من برای سس مقدار نگفتم، تا خودتون به میزانی که دوست دارید اضافه کنید.فلفل رو هم بریزید. من از پول بیبر استفاده کردم، پول بیبر همون فلفل قرمز یا پاپریکاست که کمی درشت تر و بشکل پولک هست و احتمالا هم به همین خاطر به پول بیبر معروف شده، البته تا جایی که من میدونم در فرآوری اون از روغن زیتون و نمک هم استفاده میشه، من داخل سالاد از نمک استفاده نکردم چون بنظرم شوریش رو ژامبون و خیارشور تامین میکنه ولی اگه شما غذاهاتون رو پرنمک درست میکنید نمک هم بریزید.





    همه مواد رو مخلوط کرده و در ظرفمون رو می بندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیدم.





    بعد به سبک دلخواهتون سالاد رو سرو کنید.





    میتونید مثل من داخل برگهای کلم سرو کنید.





    یا مثل روشی که در پست سالاد کلم توضیحش رو دادم.روی سالاد کلم کلیک کنید تا پست مربوط براتون باز بشه.
    من چون زیاد اهل خوردن ژامبون نیستم اکثر اوقات مرغ پخته و خلال شده رو جایگزین ژامبون میکنم. ولی چون میخواستم ورژن اصلی سالاد رو آموزش بدم بالاجبار از ژامبون استفاده کردم.
    هر کسی از ظن خود شد یار من...

  2. کاربر مقابل پست *Ava* عزیز را پسندیده است:

    !SINA! (07-18-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن