- پیاز 1 عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- کالباس (ژامبون) 8 ورق
- سینه مرغ 2 عدد
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده 2 عدد
- جعفری خرد شده مقداری
- زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق
- نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
- پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
- آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
- تخم مرغ (برای غلتاندن) 1 عدد
طرز تهیه:
1:اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.
2:کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
3:بعد بطور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.
4:و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.
5:و بعد در آرد سوخاری غلتونده.
7:در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازه های دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
1:برای مواد داخل رولت با سلیقه ی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک....) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.
2:این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.
3:من برای دور چین از سیب زمینی کریسپی استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه هست.
4:میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.
5:حتما این رولت خوشمزه رو درست کنید و درکنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.