بحث و بی ادبی اون کاربر و موت زدن الکی شما بعنوان ناظر اتاق از روم اصلی شروع شد حالا میگی به اون کار نداری به همین راحتی یکیو موت میزنی از اتاق اخراج میکنی بعد میگی به اون کار ندارم!!!!! همه میدونن کسی که توهین و بی ادبی کنه و بعد بیاد طرفو ببوسه و حرفای بی ربط بزنه و اصل بخواد تو عمومی چه معنایی میده.... و با اوردن اسمش میخندی و بیشتر تنش ایجاد میکردی و تو هم تو عمومی اتاق سی باهاش همراهی کردی و اونجا هم نخواستی بهش بگی اروم بشینه..... من اصلا ادمین و تا بحال ندیذم و باهاش هم کلام نشدم تا بخوام بهش بگم زشترینه من اصلا نمیشناسمش و این حرف و نزدم پس معلوم شد همه حرفات مثل این دروغه تو حتی توهین و تهمت و اینجا هم ادامه میدی و از طرز حرف زدنت میشه فهمید چطوری با کاربرای مظلوم برخورد میکنی میبینم که خیلی برات گرون تموم شده که ازت علت موت شدنمو پرسیدم این خواسته زیادی نیست برای یه کاربر؟!!!! حالا چرا اینقد شمارو ناراحت میکنه عجیبه برام.... من نمیخواستم توهینی که نکردمو ندیده بگیری فقط ازت پرسیدم بارها که چرا موت زدی و چون نمیدونستی و من توهینی نکرده بودم جوابی نداشتی بدی من فقط در جوابتوهین های اون میگفتم خودتی.... تو اصلا بعنوان یه ناظر حواست به عمومی نبود فقط دلت خواست موت و بزنی منم ازت دعوت نکردم بیا با من همکلام بشی تو حرف و شروع کردی و اگر دفاعی داشتی باید به ادمین میگفتی منم متاسفم از وقتی که تو یه ماه گذاشتم و به چت رومی اومدم که ناظری مثل تو داره که موت زدن و اخراج کردن الکی کاربرا براش بازیچه هست و کسی هم نباید جرات کنه بپرسه چرا؟؟؟!!! دروغگویی یا راستگویی به راحتی مشخص میشه اگه ادمین برن و چتارو بخونن من این قضیه رو پیگیری کردم چون نمیخواستم این برنامه برا کاربر دیگه اتفاق بیافته این همه بچه هایی که میان داخل چت رومهاو فحش میدن و چتپ بهم میریزن بخاطر عملکرد نادرست ناظرای ناواردی چون شما هست شیما!!!!شما برعکس اینکه اروم کنی کاربرارو سعی میکنی تنش ایجاد کنی از ادمین میخوام چتو بخونن و ببینن کی داره دروغ میگه و یه کم در انتخاب ناظر دقت و حوصله بیشتری به خرج بدن