نمایش نتایج: از 1 به 10 از 60

موضوع: رمان زیبای دختری در مه

Threaded View

1. Top | #19

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    5412
    پسندیده
    360
    مورد پسند : 1,158 بار در 844 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 61.0.3163.100
    شهاب با تعجب گفت: چی چی رایت؟
    کیارش جدی ادامه داد:
    یعنی رعایت حق ناشر یک اثر حالا هر اثری. همین الانش ما با هزار تا بدبختی یک نرم افزار تهیه می کنیم و کلی هزینه و وقت روش می ذاریم تا وارد بازار می شه زرت و زرت از روش کپی می گیرن و دست همه پخش می شه بدون اینکه از خود صاحب نرم افزار اجازه بگیرن و یه پولی بهش بدن!
    باز بحث به جایی کشیده شده بود که داشت حوصله ام سر می رفت که دوباره سیاوش به داد رسید:
    خوب حالا کیارش جوش نزن تو یک نفری نمی تونی همه چیز رو درست کنی!
    بعد رو به من کرد و پرسید:
    حالا پیش دکتر شمیرانی هستید؟
    با سر تصدیق کردم اذامه داد:
    من هر از گاهی مریض هایی دارم که مشکل جسمی شون بیشتر به دلیل مشکلات روحیه از این به بعد برای درمان و مشاوره می فرستمشون پیش شما...
    لبخند زدم:خیلی ممنون می شه بپرسم تخصصتون چیه؟
    سیاوش روی مبل جا به جا شد:
    خواهش می کنم من متخصص ارتوپدی هستم بعضی وقتها شکستگی های بیمارانم به دلیل دعواهایی است که در خانواده دارند یا مشکلات روانی خودشان است که مثلا هوس می کنند از یک بلندی بپرن پایین...
    شهاب با تعجب نگاهش کرد: جدا؟
    با پوزخند جواب دادم:
    نخیر اینها همه قصه و افسانه است. ما توی یک دنیای عالی زندگی می کنیم همه ی ادم ها در کمال صلح و صفا با هم رفتار می کنند و این خبرهای مربوط به جرم و جنایت مال سیاره ی دیگری است ...
    شهاب سری تکان داد:
    خوب بابا اصلا دنیا پر از پارانوئید و و شیزوفرنیاست!بر منکرش لعنت!فقط مسئله اینه که هنوز انقدر دیوانه نشدن که بیان پیش تو!
    سیاوش به میان حرف شهاب رفت:
    -اتفاقا اشتباه می کنی شهاب جان! همان طور که در میان پزشکان مطب جوان ها با پشتکارتر و باهوش ترند در علم روان شناسی هم دیگر نوبت جوان هاست.امروزه جوان ها با علم روز اشنا هستند با جدیدترین شیوه ها و مسائل متعدد روبرو می شوند.

2. کاربر مقابل پست !sh@yl!n! عزیز را پسندیده است:

HesamUNT (11-11-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.