برخلاف شایعهای که میگوید خطرناک بودن عقرب به رنگ آن بستگی دارد و در برخی از نقاط ایران معتقدند که عقرب زرد خطرناک است و در برخی از نقاط دیگر عقرب سیاه را خطرناک میدانند، این ارزیابی قابل قبول نیست و رنگ عقرب هیچ نقشی در غلظت سم یا خطرناک بودن آن ندارد.
میتوان گفت که سم عقرب های نواحی خشک و گرمسیر در ایران دارای غلظت بالایی است.
خوشبختانهخطرناک ترین عقرب ها هم هنگام گزش انسان معمولاً تمامی سم خود را تزریق نمیکنند زیرا عقرب در مصرف سم صرفهجویی میکند و همیشه در گزش اول با تزریق مختصری آنزیم سعی در دور کردن دشمن دارد،
ولی چنانچه اسیر شود و راه فراری نداشته باشد مجبور به تزریق سم اصلی خود میشود. عقرب برای جایگزینی سم خود نیاز به تغذیه بیشتر دارد و برای همین زیاد مایل نیست که سم خود را هدر دهد.
روز دوم: هم بچه ها در حال خارج شدن هستند
روز سوم: خروج بچه ها ادامه دارد
روز چهارم: بچه ها خارج میشوند و پراکنده میگردند
روز پنجم: آخرین روز خروج
سلامت بچه ها و مادر همچنان پابرجاست، بخشی از قدرت خدا در اینجا نمایان میشود، بعد از پایان یافتن وضع حمل، پشت عقرب همانند روز اول بر میگردد و درست میشود.
این عقرب که به عنوان یکی از سمی ترین و کشنده ترین عقرب ها و همچنین موجودات دنیا شناخته می شود به صورت بومی در جنوب آسیا پیدا می شود و تمایل بسیار زیادی به حمله دارد به طوری که به سختی می توان از دست آن جان سالم به در برد. این عقرب شباهت زیادی به شاه عقرب های معروف دارد.
عقرب مرگ
این عقرب به صورت بومی در شمال آفریقا و همچنین خاورمیانه وجود دارد و اندازه آن نیز تقریبا میان 10 تا 13 سانتی متر است. این عقرب به صورت ذاتی میل به حمله دارد و نیش آن می تواند باعث ایجاد دردهای شدید فلج شدن در افرادی که توان جسمی پایینی دارند حتی کشنده است.
عقرب آمریکای شمالی
همانطور که از نام این عقرب معلوم است از گزندگان بومی شمال آمریکا است و به عنوان یکی از بی آزارترین عقرب های دنیا شناخته می شود. البته در صورت خطر حتما از نیش خودش استفاده می کند و محل گزیدگی معمولا تا 2 یا 3 روز دردناک است و سپس بهبود می یابد اما این عقرب کمتر باعث مرگ افراد می شود.
عقرب عربی
این عقرب نیز بیشتر در آسیایه میانه و در کشورهای عربی دیده می شود و اندازه آن نیز تقربیا 10 سانتی متر است. همچنین این عقرب میل کمتری به حمله دارد ولی نیش آن بسیار مرگبار است و سالانه جان افراد بسیار زیادی را می گیرد. این عقرب همچنین به عنوان یکی از کشنده ترین موجودات دنیا شناخته می شود.
نکات جالب در مورد عقرب ها
جالب است بدانید عقرب ها تنها دو دشمن طبیعی دارند یکی از آنها یک نوع سار است و دیگری مگس و جالب تر اینکه عقربها تنها موجوداتی هستند که اشعه رادیو اکتیو تاثیری به آنها ندارد.
ضعیفترین عقربها ۴۰۰۰۰ راد (واحد اندازه گیری تشعشعات تولیدکننده یون جذب شونده) را تحمل میکنند این عدد در مورد انسان کمتر از تنها ۶۰۰ راد میباشد و بدین گونه حتی از انفجار اتمی هم جان سالم بهدر میبرند.