گیاه زنجبیل که از مناطق بومی آسیا می‌روید و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتری می‌باشد در در درمان بسیاری از بیماری‌ها نقش مفیدی ایفا می‌کند. گیاه زنجبیل تشکیل شده از مواد مغذی قوی مانند: کربوهیدارت ها، قند، فیبر، انواع مختلف ویتامین ها، مواد معدنی است. از آن جایی که طبع زنجبیل گرم است مصرف آن برای افراد با مزاج سرد پیشنهاد می‌شود. به همین منظور در این گزارش به ارائه فواید گیاه زنجبیل پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

***

مقاوم در برابر سلول‌های سرطانی

یکی از موثرترین کاربرد‌های زنجبیل نابود کردن سلول‌های سرطانی است که بسیار قوی‌تر از دارو‌های بهبود بیماری سرطان عمل می‌کند. مصرف ساقه زیرزمینی زنجبیل به کاهش التهاب در روده بزرگ و کوچک در جهت کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ موثر است.

کاهش عفونت

جینجرول‌ها از جمله ترکیباتی در زنجبیل هستند که به منظور مقابله با بیماری‌های التهاب آور و کاهش درد و ورم عضلانی، کاهش وزن، آلزایمر و دیابت نقش موثری ایفا می‌کنند.

بهبود روند متابولیسم با زنجبیل برای لاغری

گیاه زنجبیل نقش به سزایی در سوزاندن کالری‌های اضافی و تاثیر زیادی بر افزایش متابولیسم بدن دارد. برای این منظور می‌توانید یک تکه کوچک از زنجبیل را درون یک کاسه ماست کم چرب رنده کرده و بعد از صرف هر وعده غذایی مصرف کنید.

آرام بخش درد درمان

اگر دچار دندان درد شدیدی شدید حتما یک تکه از زنجبیل خام را روی لثه‌های خود بمالید چرا که این کار درد شما را به طور کامل در مدت زمان کوتاه بهبود می‌بخشد.

تسکین گلودرد

با جوشاندن چند برش زنجبیل، عسل و آب لیمو از شر سرفه، گرفتگی بینی و گلو درد رها شوید.

بهبود میگرن

ترکیب زنجبیل، نعناع و فلفل کاین برای افراد مبتلا به میگرن توصیه می‌شود. برای انجام این کار چند برش زنج
بیل را با یک قاشق چایخوری نعناع خشک شده و کمی فلفل کاین ترکیب کرده و پس از جوشاندن میل کنید.