مواد لازم
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
نان لواش به اندازه کف قابلمه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آب و روغن یه میزان لازم
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها رو رنده کنید. کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. حالا به گوجه ها در حد چند قاشق آب اضافه کنید.
کف قابلمه کمی روغن بریزید, نان لواش رو کف قابلمه بذارید و مخلوط گوجه فرنگی رو روی اون بریزید و برنج رو روی اونا بریزید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و ته دیگ طلایی بشه!
نکات
- میتونید ادویه های متناسب با نوع غذاتون به گوجه ها بزنید.
- این ته دیگ برای غذاهایی که در کنارشون گوجه هم سرو میشه, عالیه!