مواد لازم‬

‫گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد‬

‫نان لواش به اندازه کف قابلمه‬

‫نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آب و روغن یه میزان لازم‬​
‫طرز تهیه‬
‫گوجه فرنگی ها ر‬و رنده کنید. کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. حالا به گوجه ها در حد چند قاشق آب اضافه کنید.
کف قابلمه کمی روغن بریزید, نان لواش رو کف قابلمه بذارید و مخلوط گوجه فرنگی رو روی اون بریزید و برنج رو روی اونا بریزید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و ته دیگ طلایی بشه!​

نکات


  • میتونید ادویه های متناسب با نوع غذاتون به گوجه ها بزنید.
  • این ته دیگ برای غذاهایی که در کنارشون گوجه هم سرو میشه, عالیه!