نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طرز-تهیه-خورش-کرفس

Threaded View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    229
    نوشته ها
    1,142
    پسندیده
    122
    مورد پسند : 92 بار در 82 پست
    نوشته های وبلاگ
    1
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 25.0.1323.1

    طرز-تهیه-خورش-کرفس

    طرز تهیه خورش کرفس


    طرز تهیه خورش کرفس

    آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه
    پخت : ۹۰ دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه خ
    ورش کرفس برای ۴ نفر :
    گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
    ساقه کرفس ۲ عدد
    برگ کرفس ۱۰۰ گرم
    جعفری ۸۰ گرم
    نعناع ۲۰ گرم
    پیاز ۲ عدد
    سیر ۲ حبه
    * آبغوره به میزان لازم
    آب جوش ۲-۳ لیوان
    روغن به میزان لازم

    * چاشنی آبغوره (میتونید رب گوجه هم کمی با پیازداغ تفت بدین و بریزین)طرز تهیه خورش کرفس :کرفس یک سبزی مقوی و خوشبو هست که خورشت آن خیلی خوشمزه می شود !خورش کرفس هم دستورای مختلفی دارد . البته از نظر نوع چاشنی !مثلا بعضی ها به عنوان چاشنی داخل خورش کرفس رب گوجه کمی می ریزند و رنگ آن یک خورده به قرمزی می زند . بعضی ها آب نارنج یا آبغوره . بعضی ها آلو می ریزند و کمی شیرین می شود . بعضی ها لوبیا می ریزند مثل قورمه سبزی شود .به هر حال من فقط این مدل را می پسندم . البته با یک قاشق چایخوری رب هم موافقم .ولی این روش زیر را خیلی دوست دارم. امتحان کنید.خب، اولا کرفس ها را که خریدید ، ساقه های آن را تمیز کنید. ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را “اول بشویید” و بعد یک دست و ریز خرد کنید.
    بعضی ها دوست دارند مورب و درشت تر برش بزنند . این هم می شود .
    من ۲ تا بوته کرفس خریده بودم .حالا بریزید تو روغن و در تابه یا قابلمه را ۱۰ دقیقه بگذارید و بعد




    بردارید.
    تقریبا آخرهای آن این شکلی می شود.

    حالا می رویم
    سراغ سبزی



    :
    برگهای کرفس را می شوییم .اندازه ها داخل عکس کاملا مشخص است.
    به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری می ریزیم.
    به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا !
    نعنا را زیاد نریزید که تلخ می کند.
    برای لعاب دارشدن خورش، چند تا از آن لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم . باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد.سبزی باید خشک خشک شود. بعد آن را خردش کنید . و گرنه له می شود .و حالا سبزی را با روغن خوب تفت می دهیم .








    تا اینجای کار، ما سبزی را آماده کردیم. می توانید اضافه آن را در فریزر بگذارید. سبزی جدا، ساقه جدا.حالا میریم سر گوشت :گوشت را با ۲ حبه سیر و کمی پیاز داغ و زردچوبه کمی روغن می گذاریم در قابلمه و در آن را می بندیم . هم تفت می خورد، هم آب پس می دهد و در آب خودش نیم پز می شود. من یک تکه گوشت چربی دار هم انداختم که خوشمزه تر کند .




    گوشت که نیم پز
    شد، حبه سیر ها را در می آوریم ، آب جوش به اندازه ۲-۳ لیوان + پیاز داغ و زردچوبه که

    با پیاز داغ تفت خورده اضافه میکنیم .




    اگر می خواهید رب بزنید ، همین جا اول با پیاز داغ تفت بدهید بعد بریزید. من رب نمی ریزم . نمک را الان می توانیم اضافه کنیم . زودتر نریزید که باعث می شود گوشت سفت شود و دیر بپزد.
    حدود یک ساعتی که گذشت. سبزی و ساقه های سرخ شده را همراه نمک و آبغوره (یا هر چاشنی ترش دیگری،(من آبغوره را ترجیح می دهم)اضافه می کنیم.





    اگر آب آن کم بود. کمی اضافه کنید. اگر چه حواستان باشد ساقه های کرفس خودشان آب می اندازند .
    دیگه در آن را بگذارید تا با شعله کم قل های کوچک بخورد




    و جا بیفتد و این شکلی روغن بیندازد .


    ویرایش توسط Anil199 : 09-22-2015 در ساعت 10:00 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
09171111111 mahboob_hameh@yahoo.com طراحی توسط ویکـی وی بی
حـامـیان انجمـن