مواد لازم: آرد ۱ لیوان . خامه ترش ۱ لیوان . شیر ۱/۴ لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . کره ۸ قاشق غذاخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری . شکر ۵ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای ۱/۴ لیوان . پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری . بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه: سس دارچینی : ۴ قاشق غذاخوری کره ، ۲ قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ). پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود پن کیک : ۳ قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید. پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ..تزیین و سرو کنید. نکته ها : میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید ، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.