سلام نیکی کلنگ چطوری جوجو ؟d:
اول بیا یه بوس بده بعد رو صندلی بشین راستی به سر بشین که اگه سوخت موهات بسوزه جای دیگه نسوزههه
صندلی داغه دیگه هر سوال میشه پرسید
بریم سراغ سوال خب محرم کدوم میدون شیروان ببینمت آدرس بده بیام d:
سلام نیکی کلنگ چطوری جوجو ؟d:
اول بیا یه بوس بده بعد رو صندلی بشین راستی به سر بشین که اگه سوخت موهات بسوزه جای دیگه نسوزههه
صندلی داغه دیگه هر سوال میشه پرسید
بریم سراغ سوال خب محرم کدوم میدون شیروان ببینمت آدرس بده بیام d:
**FERESHTEH** (09-19-2015),Anil199 (09-19-2015)
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
ghost (09-20-2015)
شعله اتیش و کم کنید من دارم میسوزم
**FERESHTEH** (09-21-2015),ghost (09-20-2015)
Anil199
محدثه هسستم ١٨ ساله دیپلم هستم
دو:خوب چت کردن که کار بدی نیست اگه بد بود که خودم این کارو نمیکردم حالا اگه با دختر دل نده قلوه نگیره مشکل ندارم
سه:خوب کسی که دل بشکنه فقط لایق یه جملست ک... لقش
چهار:خوب از دخترا من یلدا المانی و فرشته و سحر و رویا و لیدا چون دوستامن دوستشون دارم و از پسرا امید حسین امیر تی ان تی و افشین دوست و عزراییل
از دختری که بدم میاد عسل هستش واقعا متنفرم چون گنده دماغه و احساس دختر خوب و پاکدامن میکنه که من متوجه کاراش هستم و از پسرا از نیما خوشگله که خیلی پرو شده جدیدا بدم میاد بقیه خوبن
پنج:والا ازونجایی که با سیستم نمیام انجمن با گوشی سخت هستش نمیام زیاد نظری ندارم
شش:نه خوب سنم کم هستش تو دخترتو١٨ میدی؟؟مگه زمان مامان بزرگته ایششش
خواهش میکنم
**FERESHTEH** (09-21-2015),Anil199 (09-21-2015),ghost (09-20-2015)
امیر
بیا خیابون تفتازانی اونجا یه پارک هستش که خونه ما پنجا متر اونور تره میریم اونجا بوسم کن ۵ تا مانتو و کفشی که قولشم دادی واسم بخر
ویرایش توسط !!mOhadese!! : 09-20-2015 در ساعت 02:31 AM
فرشته بخدا با گوشی سخته نمیدونم دارم چیکا میکنم خودتون بفهمید جواب واسه کیه دیگه ایششش
یه بیوگرافی از خودم
من محدثه هسستم تک دختر و بچه ی اخر دوتا داداش دارم .. تو مجازی شیطونم ولی شخصیتم یا واقعیت فرق داره خیلس بچه سوسولم تا سره کوچه با داداشم میرم البته شیروان شهر خرابیه حق دارم خوب دختر دزدس بیداد میکنه
عاشق پاسور بازس کردن چارنفری هستم و یه چیز دیگه واسم خیلی شیرین هستش که با داداشم انجام میدیم دوستان صمیمی میدونن ..خیلی لج بازم و مغرور و بسیار کینه ای تا جایی که بتونم سعی میکنم همه چیزارو ب شوخی بگیرم که مشکل پیش نیاد اما وقتی از حد بگذره شمشیرمو از رو میکشم تا طرف معذرت نخواد بیخیال نمیششم و خیلی دوس داشتنیم با رفیقام جنبه دارم با غریبه نه مرامو معرفتم که زبون زده عامو خاصه ههه (الکی) و اینکه من کوووووردممممم دخترررر کوووورررردددد بوس
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
عزیزم محد ثه جون امیدوارم درزندگیت موفق باشید ای جانم عزیزم
بازشما برادر داری خدا نگهشون داره من اونم ندارم تنهای تنها هستم
البته 21 سا لمه همسرم 23سالشه چند ماهی است عروسی کردیم
برای تمام جوانها و شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشین عزیزم
تایپیک بسته شد .
Anil199 (09-25-2015)