کوکوی سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی سه تا متوسط
تخم مرغ دو تا سه عدد
نمک
فلفل
زردچوبه
در صورت تمایل بکینگ پودر
کوکوی سیب زمینیطرزتهیه:
سیب زمینی ها رو آبپز می کنیم و بعد خنک شدن رنده می کنیم (تو غذا ساز نندازید که بیچاره میشید :)) چون پوره میشه و کشداااار اصلا نمیشه تو دست فرم داد)
بعد دوتا تخم مرغ و نمک و فلفل و بکینگ پود رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم (با دست) اگه دیدید همون دوتا تخم مرغ کافیه سومی رو اضافه نکنید اگه دیدید جا داره و مواد چسبنده نشد سومی رو اضافه کنید ..اگه دیدید موادتون شل شد یک یا دو قاشق آرد اضافه کنید ..آردتون زیاد نشه چون موقع سرخ کردن کل روغن رو جذب خودش می کنه و چرب و چیلی میشه
بعد که خمیر کوکو خوب ورز دادیم و میزون کردیم تو دست شکل می دیم و تو رو غن سرخ می کنیم . میتونید از آرد سوخاری دست ساز خودتون هم روش بپاشید بعد سرخ کنید.(من طعم آرد سوخاری های بیرون رو دوس ندارم و خودم مغز نان باگت رو در میارم و خشک می کنم بعد تو فر یا تو ماهی تابه کمی تفتش میدم نباید بسوزه )
حرارت باید ملایم باشه تا کوکو ها خوب مغز پخت بشه و هم نسوزه