سلام همساده گلم آزی جان,
1. خب من به تقدیر اعتقادی ندارم و باورم بر این است که خدا انسان رو آفریده و سپس عقل و اختیار یا همون اراده رو بهش داده که تو این دنیا زندگی کنه. اینکه اراده به ما داده به این معنا نیست که خداوند از آینده خبر نداشته. یک معلم رو در نظر بگیر اگه بیاد به شاگرداش بگه که سوالای امتحان چیه اون وقت به نظرت اون امتحان معیار سنجش خوبی می شه؟ قضیه خداوند و انسان هم همینطوره خداوند همه چیز در اختیار انسان قرار داده اینکه انسان کدوم بخشها رو بیشتر بخونه که تو امتحان الهی قبول بشه دیگه به همون اراده برمی گرده.
2. احادیث زیادی داریم دال بر اینکه نه تنها امام حسین بلکه بقیه ائمه هم می دونستند که پایان جنگ شهادت است اما با این وجود امام حسین به میدان جنگ رفت. توی همان زمان و ظاهرا امام حسین بازنده جنگ بود اما در واقع پیروز بود چراکه الان بعد 1000 سال می بینیم که شیعیان پیرو امامان هستند و در ماه محرم حتی کسایی که ممکنه نماز و روزه نگیرند توی ماه محرم ارادت خاصی رو به ائمه و امام حسین نشون می دن.
3. عشق در یک نگاه که عشق نیست یک گلدون بذار رو به روت و فقط یک بار بهش نگاه کن و بعد چشمات رو ببند چی تو ذهنت هست از اون گل؟ خب مسلما زیبایی گلها بوده. اما شاید گلدانش شکسته بود, شاید چند تا برگش خشک شده بود و ... اینا رو توی اون یک نگاه ندیدی. عشق به خداوند در یک نگاه نیست چونکه ما هر لحظه به اطرافمون که نگاه می کنیم نشانه ای از خداوند می بینیم. زیبایی ها, شگفتی ها و... و بیشتر و بیشتر به وجودش پی می بریم. حالا وقتی ما یک شخصی و بعد از مدتی بهش علاقه مند شدیم چونکه نسبت بهش شناخت پیدا کردیم وارد دل ما هم می شه و سعی می کنیم اونجور که او دوس داره زندگی کنیم. وقتی شناخت ما به خدا بیشتر شد, وارد دل هم میشه.
4. من چیز رو اگه قبول داشته باشم قبول دارم اگر هم کسی نقضش رو بیاره به حرفاش گوش می دم و میرم بیشتر و بیشتر در اون مورد اطلاعات جمع می کنم تا خودم بفهمم نقض هست یا نه. من تعصبی برخورد نمی کنم و هیچ وقت هم اعتقادم رو به کسی تحمیل نمی کنم به اعتقادات دیگران هم تا وقتی صدمه نزنه کاری ندارم.
5. خب آدم باید همیشه تا لحظه ای آخر برای هر کاری تلاش کنه حالا اگه نجات جون یک آدم باشه که بیشتر ولی اگه واقعا مجبور باشم یکی نجات بدم خب اون دختر بچه رو نجات می دم.
6. به نظر من که درست بود به اعضا خانواده هم گفتم اما به دلیل پاره ی از مشکلات روند تحقیقات کامل نشد.. اما زن داداشم با من موافق بود. :p =)) (محسن من چرا شکلک ندارم پاسخگو باشششششششششش)
7. کتابی هست که در واقع یک نمایشنامه هست به نام "اتوبوسی به نام هوس" از این کتاب خیلی خوشم اومد وقتی که خوندمش.