15 تاثیر فوق العاده سیر خام بر سلامتی

قدس آنلاین- مریم سادات کاظمیک سیر خام نه تنها چاشنی عالی برای غذاهاست بلکه خواصی دارد که می تواند از بدن در برابر بسیاری از بیماری های محافظت کند. همچنین از آنجا که یک خوراکی طبیعی است هیچ عارضه ای ندارد.
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛
سیر خوراکی بسیار پرمصرفی در دنیاست که با نام علمی آلیوم ستیووم (( Allium sativum شناخته می شود. این گیاه جز خانواده فلفل و پیاز است.
از دوران عهد باستان سیر به خاطر طعم و خواص متعدد پزشکی در آشپزی نواحی مدیترانه جای داشت زیرا می تواند از بسیاری بیماری ها پیشگیری و آنها را بهبود بخشد. در زمان ما نیز سیر همواره در ترکیب انواع غذاها و خوراک ها جای دارد و در همه نواحی دنیا کشت می شود. علاوه بر عطر و طعم بی نظیر، سیر را می توان دوست خوبی برای سلامتی دانست. از ده ها سال پیش مطالعات بسیاری در مورد ویتامین ها و ریز مغذی های سیر انجام شده است که تایید می کند جز بهترین خوراکی ها محسوب می شود.سلامت سیستم قلب و عروقسیر تولید کلسترول بد خون از طریق کبد را کنترل می کند و در عوض باعث تحریک تولید کلسترول خوب می شود. از همین رو مصرف منظم سیر مانع از تجمع چربی ها در دیواره رگ ها و انسداد خطر آفرین می شود. به علاوه، سیر با رقیق کردن خون به بهبود جریان آن کمک کرده که عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است.تاثیر آنتی بیوتیکیاین خوراکی طبیعی عملکرد آنتی بیوتیکی بسیار قوی دارد که مانع از فعالیت بسیاری از میکروارگانیسم های بیماری زا می شود. با توجه به تحقیقات متعدد، سیر حتی از داروهای آنتی بیوتیک نیز مؤثرتر است زیرا هیچ عارضه جانبی ندارد.پیشگیری از آلزایمر و دمانسآنتی اکسیدان های قوی موجود در سیر عملکرد رادیکال های آزاد را متوقف می کند. این خاصیت از بروز بیماری های مغزی رایج مانند آلزایمر و دمانس پیشگیری خواهد کرد.کنترل فشار خون4 حبه سیر مقدار قابل توجهی آلیسین دارد که این ترکیب می تواند از ابتلا به پرفشاری خون پیشگیری کند.مقابله با سرما خوردگیمصرف سیر باعث تقویت قدرت دفاعی بدن شده و سد محافظی را در برابر میکروارگانیسم های عامل سرما خوردگی ایجاد می کند. مصرف سیر خام با شروع نخستین علائم سرماخوردگی می تواند علائم آن را تا حد قابل توجهی کاهش دهد. سم زدایی از بدنتغذیه نادرست، آلودگی محیط و سبک زندگی یکجا نشینی عواملی هستند که باعث تجمع مواد سمی و مواد سنگین در بدن می شود. اگر این مواد از بدن دفع نشود، می تواند زمینه ساز مشکلات سلامتی در میان مدت یا طولانی مدت می گردد. آنتی اکسیدان های موجود در سیر به حذف مواد زائد از بدن کمک می کند و به خصوص در مورد سرب مؤثر است.سلامت استخوان هاسیر سطح استروژن خون در خانم ها یائسه را افزایش می دهد که این مسئله خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. با این حال، برخی تحقیقات علمی این مسئله را به طور کامل تایید نمی کنند.حفظ سلامت غده تیروئیدمصرف سیر خام به تنظیم عملکرد غده تیروئید کمک می کند. در واقع، این خوراکی برای مقابله با کم کاری تیروئید مفید است زیرا ید دارد.پیشگیری از سرطانمطالعات بسیاری ثابت می کنند مصرف روزانه سیر تاثیر ضد سرطان بر بدن به خصوص سرطان کولون و سینه دارد.رفع واریسعروق واریسی نه تنها جنبه نازیبایی دارند بلکه مشکل سلامتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. سیر خام جریان خون را تحریک می کند که در مقابله با ایناراحتی مؤثر است.مقابله با درد پشتخواص ضدالتهابی سیر باعث شده تا این خوراکی درد پشت و همچینن دیگر دردهای عضلانی را کاهش دهد. برای بهره مندی این تاثیر کافی است 5 قطره عصاره سیر در یک لیوان آب رقیق شده و استفاده گردد.بهبود جراحاتیک توصیه عالی برای پیشگیری از عفونت جراحات و خراشیدگی ها، سیر است. در این صورت یک حبه سیر را خرد کرده و روی قسمت آسیب دیده بگذارید.تسکین سوختگی هابرای بهبود آفتاب سوختگی یا سوختگی های آتش می توانید یک لایه از خمیر مانند از سیر را روی پوست بمالید وبگذارید 20 دقیقه بماند. این ماده باعث ترمیم، تسکین و پیشگیری از ایجاد زخم می شود.مقابله با زخم معدهبرای تسکین زخم های معده توصیه می شود 4 تا 5 حبه سیر خام روزانه طی یک ماه کامل مصرف شود. درمان آرتریتخواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی سیر می تواند به کاهش درد، التهاب و خشکی ناشی از آرتریت کمک کند.