نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: با خوردن این مواد غذایی سرما نمی خورید

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    11
    نوشته ها
    971
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 148 بار در 135 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 8.0

    با خوردن این مواد غذایی سرما نمی خورید

    چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن تركیب هایی با خاصیت آنتی اكسیدانی، به كاهش علایم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا كمك می كنند.تغذیه و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزابا فرارسیدن پاییز ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا به یك اپیدمی تبدیل می شود. از آنجا که رعایت توصیه های تغذیه ای به كوتاه شدن دوره این بیماری ها كمك می كند، در این مطلب به برخی از این توصیه های تغذیه ای اشاره خواهیم كرد.زنجبیلهمه ما زنجبیل را به عنوان یك گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع می شناسیم در حالی كه برای كاهش شدت علایم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی ها به كار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا كمك می کند.سبزیجات و آب سبزیجاتخوردن انواع سالاد به كوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یك آنفلوانزای سخت كمك خواهدكرد. می توانید آب سبزی های تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل كنید. با این كار سیستم ایمنی بدن تقویت می شود. آب سبزی هایی مانند هویج، گوجه فرنگی و حتی كرفس از بهترین هاست.گوشت بوقلمونگوشت این پرنده یكی از منابع عالی پروتئین محسوب می شود و خوردن آن به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می كند. البته اگر همراه آن سبزی های تازه ای مانند سبزی های برگ سبز تیره و گوجه فرنگی نیز استفاده شود، این خاصیت افزایش خواهد یافت.سوپ مرغخوردن مواد غذایی آبكی در دوران سرماخوردگی آب و موادمغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یكی از بهترین هاست زیرا بررسی ها نشان داده اند ایمنی بدن را افزایش می دهد و از گرفتگی راه های بویایی و ابتلا به عفونت های باكتریایی و ویروسی جلوگیری می كند.چای گرمچای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن تركیب هایی با خاصیت آنتی اكسیدانی، به كاهش علایم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا كمك می كنند. اگر این نوشیدنی ها را با عسل و كمی آبلیموی تازه میل كنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.سیرسیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، می توانید استفاده كنید. این گیاه با خاصیت ضدمیكروبی، از شدت یافتن بیماری هایی با منشاء ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهدكرد.موز اگر سرماخوردگی شما علایمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز می تواند به كاهش شدت این علایم كمك كند. موز میوه ای آسان هضم است و پوره یا تکه هایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب می شود.

  2. کاربر مقابل پست * asal * عزیز را پسندیده است:

    ghost (11-05-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن