در زمان خرد کردن پیاز، تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد می‌کند که در برخورد با اشک های شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را می‌سوزاند.
شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:

۱- استفاده از خرد کن برقیاین روش باعث می شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.

۲- استفاده از عینک مخصوصدر استفاده از این عینک ۲۰ دلاری که کمی هم گران به نظر می رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.

۳- روشن کردن شمعدر این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می برد.

۴- منجمد کردن پیازدر این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می رسد ممکن است انگشتان شما از سرما بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید.

۵- چیدن ریشه انتهاییداشتن چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.