صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70

موضوع: بهترین و لذیز ترین غذاهای ایرانی بدو نوش جان کن

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    ته چین سبزیجات

    برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمک خیس کرده، سپس آن را پخته و آبکش می‌کنیم …


    مواد اولیه :


    برنج ۷۵۰ گرم

    زعفران دم شده ۱/۴پیمانه

    کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم

    هویج دو عدد

    زرده تخم‌مرغ سه عدد

    کرفس دو ساقه

    پیاز یک عدد

    قارچ ۳۰۰ گرم

    سیر یک حبه

    فلفل دلمه‌ای رنگی از هر کدام نصف عدد

    کدو سبز دو عدد

    ماست چکیده یا خامه‌ای ۵۰۰ گرم

    رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    آبلیمو یک قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمک خیس کرده، سپس آن را پخته و آبکش می‌کنیم (بهتر است دان برداریم.) پیاز، سیر کرفس، هویج، قارچ، کدو و فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و یک قاشق سوپخوری زعفران، رب و آبلیمو را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب سبزیجات گرفته و سرخ شود.
    زرده‌های تخم‌مرغ، ماست، زعفران نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده سپس کره یا روغن را اضافه کرده و هم می‌زنیم. کمی از مایه ته‌چین را در کف ظرف که با روغن جامد چرب کرده‌ایم می‌ریزیم، سپس روی آن مقداری برنج ریخته و با پشت قاشق پرس می‌کنیم، روی برنج مخلوط سبزیجات را ریخته و باقی برنج را روی آن می‌ریزیم و با پشت قاشق محکم فشار می‌دهیم، دوباره از مایه ته‌چین روی آن ریخته و پرس می‌نماییم، کمی کره آب کرده روی آن داده و در ظرف را با فویل می‌بندیم.
    ته‌چین را به مدت یک تا یک و نیم ساعت در طبقه اول فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم تا طلایی شود. می‌توانیم ته‌چین را با ماست چکیده، خلال پسته و زرشک تزیین کنیم.

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهی

    این ته‌چین هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارها. این غذا با مواد اولیه‌ی کم هزینه تهیه می‌شود.

    مواد لازم:

    نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
    برنج ۲ استکان

    ماست ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ ۱ عدد
    زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری
    بادمجان ۳ عدد
    گوجه‌فرنگی ۲ عدد
    پیازداغ یک قاشق غذاخوری
    روغن و کره به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    * ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. روی آن گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم.
    * وقتی بادمجان‌ها پخته شد با گوشت‌کوب همه‌ی مواد را له می‌کنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب گوجه- بادمجان کاملاً تخت شود. سپس آن ‌را کنار می‌گذاریم.

    برای درست کردن ته‌چین:

    * برنج را شسته و کمی نمک به آن می‌زنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس می‌کنیم.
    * بعد قابلمه‌ی کوچکی را پر آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست می‌کنیم البته برنجِ ته چین را کمی دون تر از برنج معمولی بر می‌داریم. بعد از پخت ِبرنج آن را در آبکش می‌ریزیم.
    * ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط می‌کنیم سپس تابه‌ای با سایز متوسط روی گاز می‌گذاریم و کمی کره داخل آن می‌اندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه می‌ریزیم و کاملاً صاف می‌کنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجان می‌ریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیه‌ی برنج و ماست را روی گوجه و بادمجان می‌ریزیم و خوب صاف می‌کنیم و درِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم.
    * اگر تمایل به داشتن گوشت در این غذا داشتید می‌توانید از گوشت ریش شده داخل گوجه و بادمجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم خیلی لذیذ است.
    .



    منبع پت مت

  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    ته چین سبزی پلو ترش

    شما از پرتال ممتاز در سایت آشپزی آکا بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش بازدید می کنید امیدواریم بپسندید طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش


    مواد لازم :
    مرغ ۷۵۰ گرم

    سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
    برنج پنج پیمانه
    گرده غوره نصف پیمانه
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    پیاز دو عدد
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    زعفران به میزان لازم
    گوجه فرنگی یک عدد
    کرفس یک شاخه

    طرز تهیه :
    برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم، برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.
    نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه «طاجین» گوشت بره؛ خوراک لذیذ مراکش

    ممتاز نیوز به نقل از برترین ها : طاجین از واژه «تابه» در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه، نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال افریقا به ویژه کشور مراکش (مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین معمولا از سفال پخته شده و سرامیک مقاوم در برابر حرارت تهیه می شود و از دو قسمت تشکیل شده‌ است: قسمت کف یابشقاب که لبه کوتاهی دارد و قسمت سرپوش که مخروطی و بلند است در بعضی از انواع آن در انتهای مخروط سوراخی تعبیه شده‌ است. کل ظرف٬ لعابی است و بعضی از آنها نقش و نگار دارند.
    در انواع جدیدی که در اروپا از آن ساخته شده است بشقاب آن را از جنس فلز تهیه کرده‌اند تا استفاده آن مستقیم روی شعله گاز یا اجاق برقی امکان پذیر باشد. طاجین مغربی شامل گوشت مرغ یا بره همراه با ادویه میوه خشک شده و خرما است. به طور کلی از انواع گوشت در پخت طاجین استفاده می شود. گاهی از گوشت بوقلمون نیز استفاده می شود.


    • تعداد: ۶ نفر
    • زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
    • زمان پخت: ۴ تا ۵ ساعت
    مواد لازم
    • ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم گوشت بره
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • نصف قاشق چایخوری زنجبیل
    • نصف قاشق چایخوری زیره سبز
    • ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه
    • قاشق چایخوری پودر دارچین
    • ۱٫۵ پیمانه سیب زمینی شیرین خرد شده
    • دو عدد هویج متوسط خرد شده
    • نصف پیمانه پیاز خرد شده
    • ۱/۳پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
    • ۱/۳ پیمانه خرمای خرد شده
    • ۱/۴ پیمانه زیتون سبز خرد شده
    • دو قاشق غذاخوری تاپیوکا
    • نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
    • یک قاشق غذاخوری آب لیمو
    • یک قاشق غذاخوری عسل
    • دو حبه سیر رنده شده
    • ۴۱۰ گرم آب مرغ
    • یک قاشق چایخوری آب با عصاره پرتقال
    • ۳ پیمانه کوس‌کوس پخته شده
    • بادام بوداده
    طرز تهیه
    ۱٫ چربی های گوشت را جدا و آن را به مربع های سه سانتی متری تقسیم کنید. گوشت را داخل کاسه بزرگی بریزید. در یک کاسه کوچک دیگر، نمک، زنجبیل، زیره، زردچوبه و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید.
    ۲٫ گوشت ها را داخل قابلمه بریزید، سیب زمینی شیرین، هویج، پیاز، گوجه فرنگی، خرما، زیتون، تاپیوکا، پوست لیمو، آب لیمو، عسل و سیر را اضافه کنید. آبگوشت را روی آنها بریزید و هم بزنید.
    ۳٫ در قابلمه را بگذارید و با حرارت متوسط حدود ۴ تا ۵ ساعت بپزید. در میانه پخت آب با عصاره پرتقال را اضافه کنید.
    ۴٫ گوشت را روی کوس‌کوس پخته و گرم شده قرار دهید و سرو کنید. در آخر بادام بوداده روی آنها بریزید.
    ارزش غذایی
    • کالری: ۳۶۸
    • چربی: ۸ گرم
    • کلسترول: ۷۰ میلی گرم
    • کربوهیدرات: ۴۵ گرم
    • فیبر: ۵ گرم
    • پروتئین: ۲۸ گرم
    • سدیم: ۸۲۴ میلی گرم
    • پتاسیم: ۷۷۹ میلی گرم
    • کلسیم: ۷۱ میلی گرم
    • آهن: ۳ میلی گرم


  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    چگونه باید بریانی گوشت بوقلمون؛ کم چرب و پر حجم مهیا کنیم

    این غذا پاییزی با گوشت کم چرب بوقلمون و پوره سیب زمینی تهیه می گردد و بسیار پرحجم است.


    • تعداد: ۴ نفر
    • زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
    • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
    مواد لازم
    • ۶۸۰ گرم سیب زمینی شیرین
    • ۲ حبه سیر رنده شده
    • ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • ۳۴۰ گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
    • نصف پیمانه پیاز خرد شده
    • ۱ ۱/۴ پیمانه کدو سبز خرد شده
    • یک پیمانه هویج خرد شده
    • نصف پیمانه ذرت کنسروی
    • ۱/۴ پیمانه آب
    • ۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
    • دو قاشق غذاخوری سس فلفل
    • دو قاشق چایخوری مریم گلی
    • ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    طرز تهیه
    ۱٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.
    ۲٫ در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه نیم جوش بماند.
    ۳٫ سس یا رب گوجه فرنگی، سس فلفل، مریم گلی و فلفل را اضافه به مخلوط بوقلمون کنید. مواد را داخل ظرف سوقله بریزید. روی آن پوره سیب زمینی شیرین را بریزید.
    ۴٫ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.
    ارزش غذایی
    • کالری: ۲۶۸
    • چربی: ۱ گرم
    • کلسترول: ۴۲ میلی گرم
    • کربوهیدرات: ۴۱ گرم
    • فیبر: ۷ گرم
    • پروتئین: ۲۴ گرم
    • سدیم: ۸۲۴ میلی گرم

  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    چگونه گوشت را تُرد کنیم؟


    ترد کردن گوشت روشی است که معمولا آشپزهای حرفه ای برای هرچه خوش طعم تر و نازک تر کردن گوشت استفاده می کنند.با اینکار بافت گوشت در هم می شکند و نرم تر می شود، راحت تر جویده می شود و طعم آن لذت بخش تر می شود. ترد کردن گوشت به خصوص برای بخش های کلفت تر و بزرگتر آن توصیه می شود و پخت آن هم آسان تر خواهد بود.

    با ترد کردن گوشت خیالتان راحت خواهد بود که حتما پس از مدت زمان کوتاه طبخ، گوشت ها پخته و نرم شده اند و آن مزه دلخواه و مطبوع را خواهید داشت.بعضی قصابی ها گوشت ها را خودشان ترد و نازک می کنند و در صورت دلخواه می توانید از آن نوع گوشت خریداری کنید در غیر اینصورت خودتان در منزل به راحتی می توانید اینکار را انجام دهید و بیشتر هم به دلتان خواهد چسبید. بعضی اوقات حتی می توانید در حین پخت گوشت را ترد کنید.در کل روش های زیادی برای ترد کردن گوشت وجود دارد(ابزار مخصوص ترد کردن گوشت، خواباندن گوشت در مواد ترد کننده و….). در این مقاله با مجله ممتاز همراه باشید تا طرز نرم کردن گوشت با استفاده از کیوی را به شما آموزش دهیم.


    کیوی میوه ایست که از آن برای ترد کردن گوشت استفاده می شود. اما آیا واقعا کیوی گوشت را ترد می کند؟ کیوی حاوی آنزیمیست بنام اکتینیدین که در بافت گوشت تاثیر گذاشته، پروتئین موجود در آن را حل می کند و در نتیجه گوشت نازک می شود.

    کیوی را تکه تکه کنید.پس از اینکه کیوی را شستید آن را تکه تکه کنید.

    گوشت را آماده کنید.گوشت را بر روی سطح صافی قرار دهید و تکه های کیوی را روی آن بمالید.

    بگذارید عصاره و آب کیوی به خورد گوشت برود. یک ساعت قبل از پخت کیوی ها را بر روی گوشت بگذارید و اجازه دهید بماند.با اینکار گوشت هم آبدارتر می شود هم خوشمزه تر.

    کیوی آلرژی زاست. بعضی ها به کیوی حساسیت دارند. پس فراموش نکنید اگر به کیوی حساسیت دارید برای ترد کردن گوشت از این روش استفاده نکنید. افرادی که به کیوی حساسیت دارند اصولا به اناناس و عنبه هندی هم حساسیت نشان خواهند داد. تورم لب ها و صورت، سوزش گلو و دهان و گاهی اوقات عرق کردن زیاد از جمله واکنش هاییست که بدن بعضی افراد پس از خوردن کیوی از خود نشان می دهد.

    اگر به کیوی حساسیت دارید می توانید از چکش های مخصوص ترد کردن، یا ابزارهای مخصوصی که برای اینکار در بازار فراوان در دسترس است و یا نمک، آب لیمو، سرکه و عنبه نیز برای ترد کردن گوشت استفاده کنید.


  7. Top | #7

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه خوراک گوشت و جو





    آماده سازی: ۱۵ دقیقه
    مدت انتظار: ۱ ساعت
    مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
    مواد لازم : برای ۶ نفر
    گوشت گوساله (چرخ کرده) ۴۵۰ گرم

    پیاز (خرد شده) ۱ عدد متوسط

    آب گوشت ۲ فنجان

    جو (خام) ۲/۳ فنجان

    پونه کوهی ۲ قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)

    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

    فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری

    گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم

    سبزیجات ۲ فنجان

    بلوط شناور ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه :
    ۱٫ فر را با ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
    ۲٫ در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
    ۳٫ روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.

  8. کاربر مقابل پست !!!OMID!!! عزیز را پسندیده است:

    *Ava* (11-11-2015)

  9. Top | #8

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه آبگوشت چغندر از نوع روسی

    … شما از پرتال ممتاز در سایت سرگرمی بخش آموزش طرز تهیه و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت- از آبگوشت چغندر از نوع روسی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید ممتاز نیوز به نقل از برترین ها : برشت نوعی سوپ یا آبگوشت است که اصلیت آن اکراینی است، ولی در بسیاری از کشورهای اروپای مرکزی و اروپای شرقی مصرف می شود. در بیشتر این کشورها، ماده اصلی این آبگوشت چغندر است و در بعضی از آنها گوجه فرنگی ماده اصلی این غذا است. البته به جای گوجه فرنگی می توان از رب گوجه فرنگی هم استفاده کرد. رنگ زیبای این آبگوشت بخاطر وجود چغندر از مشخصه های اصلی آن است.




    مواد لازم:
    • ۱ فنجان دانه چاودار نپخته
    • ۴ فنجان آب
    • ۳ فنجان کلم سبز خرد شده
    • ۶ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و خرد شده
    • ۲ شاخه متوسط کرفس، خرد شده
    • ۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نگینی شده
    • ۱ عدد هویج متوسط، خرد شده
    • ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده
    • ۲ حبه سیر، ریز ریز شده
    • ۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
    • ۱ قوطی کنسرو لوبیا سفید

    • ۳ قاشق غذاخوری عسل
    • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
    • نیم قاشق چایخوری دانه زیره
    • ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
    دستور پخت:
    ۱٫ در قابلمه نچسبی آب و دانه های چاودار را بریزید و حداقل ۸ تا ۲۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند تا خیس بخورند.
    ۲٫ بعد آن را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا نرم شود. سپس آب آن را بگیرید.
    ۳٫ در همان قابلمه دانه چاودار پخته، کلم، چغندر، کرفس، سیب زمینی، هویج، سیر، گوجه فرنگی، پیاز و ۴ فنجان آب را حرارت دهید.
    ۴٫ لوبیا، عسل، نمک، دانه زیره و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات آن نرم شوند.



    منبع پت مت

  10. Top | #9

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج



    آماده سازی: ۱۵ دقیقه
    مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
    مجموعاً: ۳۰ دقیقه

    مواد لازم : برای ۴ نفر
    پوست پرتقال (رنده شده) پوست یک پرتقال

    آب پرتقال ۱/۲ فنجان

    شکر قهوه ای ۵۰ گرم

    سرکه برنج ۲ قاشق غذاخوری

    سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

    سس فلفل ۲ قاشق چای خوری

    زنجبیل (رنده شده) ۲ قاشق چای خوری

    آرد ذرت ۲ قاشق چای خوری

    روغن کانولا به مقدار لازم

    گوشت گاو ۶۸۰ گرم

    برنج پخته برای ۴ نفر

    پیازچه (خرد شده برای تزئین) ۳ تا ۴ عدد


    گوشت گاو (گوشت استیکی نازک ورقه شده و روی آن نمک و فلفل پاشیده شده)

    روش تهیه خوراک گوشت :
    داخل یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.
    روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزید تا اینکه مجبور نشوید آنها را هم بزنید. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد به مدت ۲ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود. گوشت های پخته را به کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید باقیمانده گوشت ها را به همین صورت بپزید و به کاسه انتقال دهید.
    سس پرتقال آماده شده را سریع هم بزنید و به یک قابلمه بزرگ انتقال دهید. سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بپزید تا غلیظ شود.

    گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روی برنج های پخته قرار دهید و روی آن را با پیازچه تزئین و سرو کنید.

  11. Top | #10

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    تهیه و مهیا کردن گوشت بوقلمون و خواص گوشت ان


    گوشت بوقلمون و خواص گوشت بوقلمون

    بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می‏‏دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏کند، از سرطان جلوگیری می‏کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می‏دهد، سیستم ایمنی را تقویت می‏کند.

    گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

    حال هر یک از اثرات مفید گوشت بوقلمون بر سلامتی بدن را به طور جداگانه برایتان توضیح می دهیم.


    - کاهش کلسترول بد خون:

    قسمت روشن‏تر گوشت بوقلمون که بدون پوست باشد، دارای چربی، چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو است.



    - جلوگیری از سرطان:

    اسید آمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول‏های T لازم است. سلول‏های T یک نوع از سلول‏های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول‏های سرطانی را از بین می‏برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T فعال می‏میرند.


    - ایجاد آرامش و سرحالی:

    ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشکیل می‏شوند و ناقل عصبی به نام “سروتونین” از اسید آمینه تریپتوفان تشکیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می‏شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می‏شود.

    در یک بررسی، به ۱۵ خانمی که سابقه ی ابتلا به افسردگی داشتند، دو نوع ترکیب اسید آمینه‏‏ای دادند. یک نوع ترکیب دارای اسید آمینه تریپتوفان بود و دیگری آن را نداشت. بعد از مصرف ترکیب بدون تریپتوفان، ۱۰تا از این خانم‏ها دچار علائم افسردگی موقتی، ولی قابل توجه شدند. ولی بعد از مصرف ترکیب حاوی اسید آمینه تریپتوفان هیچ نوع تغییری در روحیه و حالت روانی این خانم‏ها مشاهده نشد.





    - تقویت سیستم ایمنی بدن

    مدارک زیادی وجود دارد که نشان می‏دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موش‏ها نشان داد که متابولیت‏های تریپتوفان (مولکول‏های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می‏شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری‏ مربوط به سیستم ایمنی بدن است.



    - افزایش هورمون تستوسترون

    پروتئین موجود در گوشت بوقلمونی که به طور طبیعی (بدون استفاده از مواد شیمیایی و هورمونی) پرورش داده شده است، میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان، در حد مطلوب نگه می‏دارد. ولی هورمون‏هایی که در پرورش بوقلمون‏های صنعتی استفاده می‏شوند، تولید هورمون استروژن (هورمون زنانه) را افزایش و هورمون تستوترون را کاهش می دهند.

    کمبود پروتئین در برنامه غذایی مردان مسّن، منجر به افزایش گلوبولین باند شده با هورمون جنسی و کاهش فعالیت هورمون تستوسترون می‏شود. کاهش اثر تستوسترون باعث کاهش عملکرد جنسی و توده عضلانی و گلبول‏های قرمز خون می‏شود و منجر به پوکی استخوان می‏گردد.





    - بهبود کم‏خوابی

    اسید آمینه تریپتوفان نقش مهمی در خوابیدن دارد و باعث بهبود خواب در مبتلایان به بی‏خوابی مزمن می‏شود.


    * هشدارها:

    ۱- گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.

    ۲- گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.

    ۳- بوقلمون‏هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می‏شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

    ۴- تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن‏تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا کنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت روشن‏تر آن استفاده کنند.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن