صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70

موضوع: بهترین و لذیز ترین غذاهای ایرانی بدو نوش جان کن

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه کباب شکم پر



    مواد لازم:






      • نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)


      • کره 6 قاشق غذاخوری


      • پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)


      • کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)


      • سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)


      • شکر 75 گرم


      • نمک 1 قاشق چای خوری


      • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری


      • مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)


      • آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)


      • جوز 1/4 قاشق چای خوری


      • دارچین 1/16 قاشق چای خوری


      • جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)


      • پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)




    مواد اولیه کباب :






      • گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)


      • نمک 1.5 قاشق چای خوری


      • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری


      • گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)




    مواد اولیه سس :






      • آب 1.5 فنجان


      • ژله سیب 1/4 فنجان




    طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

    3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

    4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

    طرز تهیه کباب:

    1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

    2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

    3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

    4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

    طرز تهیه سس:

    1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

    2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

    3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

    منبع پت مت

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    قاطی پلوی کنگر با عدس و هویج

    مجله آشپزی مثبت - نیره اعظم زنجانی: اگر قاطی پلو دوست دارید، الان که فصل کنگر است، این نوع قاطی پلو را هم امتحان کنید. این قاطی پلو که نوعی دمی به حساب می آید را می توانید در برنامه غذایی تان به عنوان یک غذای متفاوت و خوشمزه فصل داشته باشید.


    مواد لازم برای 3 تا 4نفر


    • 2 /1 پیمانه عدس
    • 2 پیمانه برنج
    • 2 عدد هویج
    • 100 گرم کنگر
    • 2 ق س رب گوجه فرنگی
    • 1 عدد پیاز درشت
    • 3 ق س روغن یا کره
    • 300 گرم گوشت چرخ کرده
    • یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )
    • نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
    • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    1. پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .

    2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بپزید. برنج را هم خیس کنید .

    3. هویج ها را بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز به صورت نگینی خرد کنید.

    4. کنگرها را پاک کنید و بعد از شستن ، به صورت نگینی خرد کنید.

    5. در این فاصله پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را هم اضافه کرده و سرخ کنید.

    6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.

    7. اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

    8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.


    منبع پت مت

  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    ایده های تزئین شله زرد برای سفره افطار
    کلی ایده های خوب برای تزئین شله زرد سر سفره افطار واستون داریم که باید حتما ببینید.



















  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    جوجه کباب ماستی به همراه کدو سبز

    می خواهید جوجوه کباب را با طعمی جدید امتحان کنید؟ در این روش پخت به شما یاد می دهیم چطور این کار را بکنید. مطمئن باشید طعم لذیذ آن را از یاد نخواهید برد.

    مواد لازم:


    • ماست چکیده 2 درصد چرب 1/2 فنجان
    • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
    • آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
    • زیره سبز خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
    • زنجبیل خرد شده 1/4 قاشق غذا خوری
    • گشنیز خرد شده 1/4 قاشق غذا خوری
    • سیر ریز ریز شده 2 حبه
    • گوشت سینه مرغ 450 گرم
    • کدو سبز حلقه شده 32 قطعه
    • روغن به مقدار لازم
    • سیخ 8 عدد
    • نمک 1/2 قاشق چای خوری
    • شوید تازه به مقدار لازم





    طرز تهیه:


    1. ماست، روغن زیتون، آبلیمو، زیره سبز، زنجبیل، گشنیز، و سیر هایی که ریز ریز کردید را ترکیب کنید. مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و خوب بهم بزنید. کدو سبز ها را با روغن یا اسپری پخت چرب کنید.

    2. مرغ و کدو سبز را به صورت متناوب در سیخ ها قرار دهید و روی آنها نمک بریزید. می توانید برای کباب کردن از گریل استفاده کنید و یا روی زغال این کار را انجام دهید.

    3. سیخ ها را هر چند دقیقه بگردانید و تا زمانی که از پخت غذا مطمئن شدید این کار را ادامه دهید.

    نکته:

    اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، قبل از گریل 20 دقیقه سیخ ها را در آب بخوابانید.

    اطلاعات تغذیه ای:

    مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده از این غذا شامل 2 سیخ می شود.


    منع پت مت

  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    یک میان وعده مقوی و خوشمزه



    در حال بارگذاریدر این بخش نیم چاشت لاپلاس یا تهیه یک غذای سبک و ساده فرانسوی آشنا خواهید شد. شما می توانید این غذا را در هر ساعتی از روز به عنوان میان وعده و یا یک وعده غذایی سبک استفاده کنید.


    مواد لازم
    جعفری
    کره
    250 گرم قارچ
    1 حبه سیر خرد شده
    نان تست
    نمک و فلفل



    در حال بارگذاریقارچ ها را تمیز بشویید و بگذارید خشک شوند.



    در حال بارگذاریسپس قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.



    در حال بارگذاریمقداری کره را در ماهی تابه بریزید و اجازه دهید آب شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید و مطمئن شوید کره همه قارچ ها را پوشش داده است.



    در حال بارگذاریوقتی قارچ ها درحال پخته شدن هستند نان خود را آماده کنید. می توانید آنها را مورب برش دهید، این به سلیقه شما بستگی دارد.



    در حال بارگذاریقارچ ها را تا زمانی که طلایی شوند تفت داده و سپس سیر و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید.



    در حال بارگذاریآنها را تا زمانی که سرخ شده و کاملا طلایی قهوه ای و آماده خوردن شوند تفت دهید.



    در حال بارگذارینان ها را از تستر درآورده و روی آنها را کره بمالید.



    در حال بارگذاریمخلوطی که آماده کرده بودید را روی نان بریزید.. به همین سادگی میان وعده لذیذ شما آماده شد.

  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0

    مواد لازم:


    • خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي




    • گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم




    • پياز متوسط: يك عدد




    • فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد




    • زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري




    • گوجه‌فرنگي ريز خردشده: 3 عدد




    • پلوي پخته شده: 5/1 ليوان




    • نمك و فلفل: به ميزان لازم




    • كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم




    • زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها




    • روغن زيتون: به ميزان لازم




    • جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري



    روش تهيه:

    ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

    نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.

    منبع کل این تایپکتها پت مت


  7. Top | #7

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    اماده سازی وتهیه قارچ پنیری ؛ دسر پاییزی


    مواد لازم برای ۴ نفر:
    قارچ بزرگ: ۴ عدد
    پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
    گردوی بو داده و درشت خرد شده: ۲۵ گرم
    آویشن: ۴ شاخه
    کره: مقدار دلخواه، به قطعات کوچک تقسیم شود.
    روش تهیه:
    • فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.
    • قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می‌توانید یک روز قبل نیز انجام دهید.
    • قارچ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت داده تا پنیرها ذوب شده و قارچ‌ها نرم شوند.


    نوشته آشنایی با روش تهیه قارچ پنیری ؛ دسر پاییزی اولین بار در Behtarin.com بهترین، پرتال جامع آموزشی اطلاع رسانی کشور ، مجله اینترنتی ، خبر ، ورزش ،تکنولوژِی News,Sport پدیدار شد.

  8. Top | #8

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    مهیا کردن به روش جدید کوکو قارچ و هویج تصویری

    قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم

    مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ و هویج

    فلفل سبز یک عدد کوچک

    قارچ ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ پنج عدد
    روغن یک فنجان
    هویج رنده شده یک کاسه ماست خوری
    زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
    نمک و زردچوبه به میزان لازم

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از ”‌کوکو قارچ و هویج“ خواهیم داشت.
    یک کاسه ماست خوری قارچ (حدود ۲۰۰ گرم)، یک عدد فلفل سبز کوچک (حدود هشتاد گرم)



    یک فنجان روغن (حدود پنجاه گرم)، پنج عدد تخم مرغ



    یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده (معادل دو الی سه عدد هویج تقریباً ۱۵۰ گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری زعفران



    زردچوبه به میزان دلخواه، نمک به میزان لازم



    قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

    پس از سرد شدن قارچ‌ها، تخم مرغ، یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده، مواد را مخلوط می‌نماییم تا مایه کوکو آماده شود.

    در یک ماهیتابه نصف فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.

    در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو بسته شود.

    کوکو را برش زده، در ظرف را می‌گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش زده ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.

    کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    کوکو آماده است. با سس گوجه می‌توان آن را تزئین نمود.


    منبع پت مت

  9. Top | #9

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    درست کردن بهترین کانفی اردک با ترشی کشمش تند


    آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    مدت انتظار: ۲ ساعت
    مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
    مواد لازم : برای ۸ نفر
    ران اردک (با پوست و استخوان) ۸ عدد

    سیر (ریز خرد شده) ۴ حبه
    آویشن (جدا شده از ساقه) ۹ شاخه کوچک
    کشمش طلایی ۱ و نیم فنجان
    دانه خردل قهوه ای ۲ قاشق چایخوری
    سرکه سفید ۱/۲ فنجان
    شکر ۱/۴ فنجان
    رزماری ۱ شاخه کوچک
    فلفل سیاه (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۲ قاشق سوپ خوری و ۱ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز ۹ عدد

    فلفل قرمز ۹ عدد (خرد و خشک شده، یا ۱ و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط)
    می دانید بهترین چیز در درست کردن کانفی اردک چیست؟
    آن همه روغن غلیظی که برایتان می ماند. از آن برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده کنید.
    راه خوبی است تا یک روش قدیمی را به روز کنید. خلاصه که به هیچ وجه آن را دور نریزید (این روغن به خوبی در فریزر دوام می آورد).
    طرز تهیه:
    به وسیله ی نوک یک چاقو یا نوک تیز چنگال سرتاسر پوست ران اردک را خراش دهید. سیر را روی آن بمالید (خرده های سیر باید به پوست بچسبند) و با یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و ۲ قاشق سوپخوری نمک مزه دار کنید.
    فر را از قبل تا ۲۵۰ درجه ی فارنهایت داغ کنید. تکه های اردک را از سمت پوست دار در یک ماهیتابه یا ظزف چدنی بزرگ بچینید و ۸ شاخه آویشن و ۴ عدد فلفل قرمز (یا ۱ قاشق سوپخوری پودر فلفل مخلوط) را به همراه نصف فنجان آب به آن اضافه کنید. روی تابه را با فویل یا سرپوش بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر بگذارید تا آنقدر بپزد که روغن بیاندازد (شوکه نشوید، حسابی به روغن می نشیند).
    قطعه های اردک را از آن رو کنید و در روغن خود بخوابانید. روی تابه را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲ ساعت و نیم دیگر بپزید تا گوشت آن حسابی ترد شود و استخوان ها به راحتی تکان بخورند.
    طی این مدت، سرکه، شکر، دانه های خردل، شاخه ی رزماری، شاخه آویشن باقیمانده، ۲ فلفل قرمز (یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط) و ۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ی متوسط بریزید و بگذارید تا جوش بخورد. حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۳ دقیقه بگذارید آهسته بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. کشمش ها را توی این مخلوط بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت خنک شود.
    حرارت فر را تا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت زیاد کنید. تکه های اردک را از داخل روغن بردارید و به شکلی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد روی یک سینی فر قرار دهید.
    روغن را برای مصارف دیگر نگه دارید ( این روغن تا ۳ هفته در یخچال و ۳ ماه در فریزر ماندگاری دارد، قبل از مصرف مجدداً حرارت دهید و آن را صاف کنید).
    تکه های اردک را با فلفل سیاه خرد شده مزه دار کنید و آنها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه سرخ کنید تا پوستشان طلایی و برشته شود. حالا می توانید اردک را به همراه ترشی کشمش سرو کنید.
    میتوانید این کار ها را از پیش انجام دهید:
    میتوانید کشمش را از یک هفته قبل ترشی بیندازید.
    روی آن را بپوشانید و بگذارید تا خنک شود. دمای آن را قبل از سرو کردن به دمای اتاق برسانید.
    اردک را هم می توانید از یک هفته قبل بپزید.
    تکه های اردک خوابانده شده در روغن را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و بگذارید خنک شود.

  10. کاربر مقابل پست !!!OMID!!! عزیز را پسندیده است:

    *Ava* (11-11-2015)

  11. Top | #10

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    تهیه و اماده کرن بهترین و جدیدترین ترشی تخم مرغ، ترشی نو و خوش طعم

    این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشی خور‌ها بیشتر مناسب است…..


    تا حالا ترشی تخم مرغ خورده‌اید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را می‌شنوید؟ به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشیخور‌ها بیشتر مناسب است. مواد لازم :
    تخم مرغ آبپز : ۱۲ عدد
    آب لبو : ۱ پیمانه
    سرکه : ۱ پیمانه
    شکر : ۱ پیمانه
    نمک : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :

    در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.

    سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.

    ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.

    در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.

    سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.

    اگر دهانه شیشه تنگ است می‌توانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ‌ها از قیف استفاده کنید.

    در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمت‌ها نفوذ کند.

    ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.

    ترشی تخم مرغ شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعده‌های غذایی ناهار یا شام استفاده کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن