لقمه دال عدس خوشمزه و سس ارده





لقمه دال عدس و سس ارده خوراکی بسیار خوشمزه می باشد که برای گیاهخواران هم بسیار مناسب است.

مواد لازم مورد نیاز:

دال عدس 1/2 فنجان

آب 2 فنجان

بلغور ریز 3/4 فنجان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده 1 عدد

زیره سابیده 2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری

پیازچه خردشده 1 عدد

جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

نان لواش 6 تکه 20 در 30

فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان

کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان

سس ارده به مقدار لازم


طرز درست کردن:

دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم. حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش

بکشد و نرم شود.در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانیم مخلوط را در غذاساز یا

میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم

را می ریزیم و نان را می پیچیم برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز

شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!


منبع پت مت