صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 70

موضوع: بهترین و لذیز ترین غذاهای ایرانی بدو نوش جان کن

  1. Top | #31

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    تهیه‌ی سوخاری سبزیجات همراه با ۷ پیشنهاد سرآشپز





    در میان مواد غذایی‌ای که به شکل سوخاری تهیه می‌شوند، انواع گوشت‌های سفید و سبزی‌ها رایج‌ترین‌ها محسوب می‌شوند. البته سوخاری کردن به ۲ صورت پف‌کرده و پف نکرده است.
    سبزی‌ها از گروه‌های غذایی هستند که عادت به مصرفشان علاوه بر تأمین ویتامین‌ها و املاح، فیبر زیادی را به بدن می‌رساند.
    البته هستند کسانی که به جز سالاد، سبزی‌ها را به هیچ شکل دیگری نمی‌توانند بخورند در حالی که سوخاری کردن آن‌ها هم روشی است برای افزایش حجم سبزی‌های مصرفی روزانه. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه افراد سالم و بالغ باید ۲ تا ۳ واحد سبزی بخورند که هر واحد برابر است با یک لیوان سبزی خام و نصف لیوان سبزی پخته که هر دو ۲۵ کیلوکالری انرژی دارند.
    در این مطلب دستور سوخاری کردن ۴ نوع سبزی را برایتان در نظر گرفته‌ایم.
    مقدار کالری
    مواد غذایی یاد شده در مجموع ۱۲۰۰ کیلوکالری انرژی دارند که در صورت تقسیم کردن آن‌ها میان ۴ نفر، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر ۳۰۰ کیلوکالری خواهد بود که برای وعده شام این مقدار مناسب است. همراه کردن هر ماده غذایی دیگری مانند کمی گوشت یاسیب‌زمینی سرخ کرده با سبزی‌های سوخاری شده،‌ حداقل ۱۰۰ کیلوکالری بر میزان انرژی یاد شده اضافه خواهد کرد.
    همراه غذا
    اگر می‌خواهید همراه سبزی‌های یاد شده منبع پروتئینی‌ای نیز میل کنید، می‌توانید یک عدد تخم‌مرغ آب‌پز را حلقه‌حلقه کنید و همراه این غذا بخورید. حتی یک تکه ۶۰ گرمی سینه مرغ را می‌توانید به صورت گریل شده درآورید و در کنار سبزی‌ها میل کنید.
    مصرف سبزی‌های سوخاری با یک سوم لیوان ماست چکیده طعم‌دار شده با پودر نعناع و مخلوط شده با جوانه گندم یا ماش، وعده غذایی مغذی‌ای را به عنوان شام برایتان فراهم می‌کند.

    طـرز تـهـیـه:
    * ابتدا در قابلمه‌ای کوچک هویج‌ها را با شکر و آب‌لیمو بپزید.
    * در قابلمه‌ای دیگر نیز گل کلم‌ها را بخارپز کنید. فقط حواستان باشد که این سبزی به سرعت پخته می‌شود بنابراین نباید بیش از حد آن را حرارت داد.
    * قارچ‌ها را هم درسته در قابلمه‌ای که آب آن در حال جوشیدن است، بریزید و به سرعت آبکش کنید. این کار باعث خواهد شد قارچ‌ها حین سوخاری شدن آب نیندازند.
    * پیازچه‌ها را به دو نیم تقسیم و خام برای سرخ کردن استفاده کنید.
    * حالا قطعات این سبزی‌ها را تک به تک ابتدا در آرد سفید سپس در تخم‌مرغ و نهایتاً در آرد سوخاری قرار دهید و در روغنی که کاملاً داغ شده است، سرخ کنید.
    * وقتی سبزی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بردارید و در سبدی فلزی بگذارید. یادتان باشد که این غذا را باید گرم و بلافاصله بعد از تهیه میل کرد در غیر این صورت تردی خود را از دست خواهد داد.


    منبع پت مت


  2. Top | #32

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه کباب شکم پر



    مواد لازم:






      • نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)


      • کره 6 قاشق غذاخوری


      • پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)


      • کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)


      • سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)


      • شکر 75 گرم


      • نمک 1 قاشق چای خوری


      • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری


      • مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)


      • آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)


      • جوز 1/4 قاشق چای خوری


      • دارچین 1/16 قاشق چای خوری


      • جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)


      • پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)




    مواد اولیه کباب :






      • گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)


      • نمک 1.5 قاشق چای خوری


      • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری


      • گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)




    مواد اولیه سس :






      • آب 1.5 فنجان


      • ژله سیب 1/4 فنجان




    طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

    3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

    4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

    طرز تهیه کباب:

    1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

    2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

    3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

    4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

    طرز تهیه سس:

    1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

    2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

    3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

    منبع پت مت

  3. Top | #33

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    لقمه دال عدس خوشمزه و سس ارده





    لقمه دال عدس و سس ارده خوراکی بسیار خوشمزه می باشد که برای گیاهخواران هم بسیار مناسب است.

    مواد لازم مورد نیاز:

    دال عدس 1/2 فنجان

    آب 2 فنجان

    بلغور ریز 3/4 فنجان

    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    پیاز ریز خرد شده 1 عدد

    زیره سابیده 2 قاشق چایخوری

    فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری

    پیازچه خردشده 1 عدد

    جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    نان لواش 6 تکه 20 در 30

    فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان

    کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان

    سس ارده به مقدار لازم


    طرز درست کردن:

    دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم. حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش

    بکشد و نرم شود.در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانیم مخلوط را در غذاساز یا

    میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم

    را می ریزیم و نان را می پیچیم برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز

    شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!


    منبع پت مت

  4. Top | #34

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    قاطی پلوی کنگر با عدس و هویج

    مجله آشپزی مثبت - نیره اعظم زنجانی: اگر قاطی پلو دوست دارید، الان که فصل کنگر است، این نوع قاطی پلو را هم امتحان کنید. این قاطی پلو که نوعی دمی به حساب می آید را می توانید در برنامه غذایی تان به عنوان یک غذای متفاوت و خوشمزه فصل داشته باشید.


    مواد لازم برای 3 تا 4نفر


    • 2 /1 پیمانه عدس
    • 2 پیمانه برنج
    • 2 عدد هویج
    • 100 گرم کنگر
    • 2 ق س رب گوجه فرنگی
    • 1 عدد پیاز درشت
    • 3 ق س روغن یا کره
    • 300 گرم گوشت چرخ کرده
    • یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )
    • نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
    • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    1. پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .

    2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بپزید. برنج را هم خیس کنید .

    3. هویج ها را بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز به صورت نگینی خرد کنید.

    4. کنگرها را پاک کنید و بعد از شستن ، به صورت نگینی خرد کنید.

    5. در این فاصله پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را هم اضافه کرده و سرخ کنید.

    6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.

    7. اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

    8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.


    منبع پت مت

  5. Top | #35

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    ایده های تزئین شله زرد برای سفره افطار
    کلی ایده های خوب برای تزئین شله زرد سر سفره افطار واستون داریم که باید حتما ببینید.



















  6. Top | #36

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    جوجه کباب ماستی به همراه کدو سبز

    می خواهید جوجوه کباب را با طعمی جدید امتحان کنید؟ در این روش پخت به شما یاد می دهیم چطور این کار را بکنید. مطمئن باشید طعم لذیذ آن را از یاد نخواهید برد.

    مواد لازم:


    • ماست چکیده 2 درصد چرب 1/2 فنجان
    • روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
    • آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
    • زیره سبز خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
    • زنجبیل خرد شده 1/4 قاشق غذا خوری
    • گشنیز خرد شده 1/4 قاشق غذا خوری
    • سیر ریز ریز شده 2 حبه
    • گوشت سینه مرغ 450 گرم
    • کدو سبز حلقه شده 32 قطعه
    • روغن به مقدار لازم
    • سیخ 8 عدد
    • نمک 1/2 قاشق چای خوری
    • شوید تازه به مقدار لازم





    طرز تهیه:


    1. ماست، روغن زیتون، آبلیمو، زیره سبز، زنجبیل، گشنیز، و سیر هایی که ریز ریز کردید را ترکیب کنید. مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و خوب بهم بزنید. کدو سبز ها را با روغن یا اسپری پخت چرب کنید.

    2. مرغ و کدو سبز را به صورت متناوب در سیخ ها قرار دهید و روی آنها نمک بریزید. می توانید برای کباب کردن از گریل استفاده کنید و یا روی زغال این کار را انجام دهید.

    3. سیخ ها را هر چند دقیقه بگردانید و تا زمانی که از پخت غذا مطمئن شدید این کار را ادامه دهید.

    نکته:

    اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، قبل از گریل 20 دقیقه سیخ ها را در آب بخوابانید.

    اطلاعات تغذیه ای:

    مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده از این غذا شامل 2 سیخ می شود.


    منع پت مت

  7. Top | #37

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    یک میان وعده مقوی و خوشمزه



    در حال بارگذاریدر این بخش نیم چاشت لاپلاس یا تهیه یک غذای سبک و ساده فرانسوی آشنا خواهید شد. شما می توانید این غذا را در هر ساعتی از روز به عنوان میان وعده و یا یک وعده غذایی سبک استفاده کنید.


    مواد لازم
    جعفری
    کره
    250 گرم قارچ
    1 حبه سیر خرد شده
    نان تست
    نمک و فلفل



    در حال بارگذاریقارچ ها را تمیز بشویید و بگذارید خشک شوند.



    در حال بارگذاریسپس قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.



    در حال بارگذاریمقداری کره را در ماهی تابه بریزید و اجازه دهید آب شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید و مطمئن شوید کره همه قارچ ها را پوشش داده است.



    در حال بارگذاریوقتی قارچ ها درحال پخته شدن هستند نان خود را آماده کنید. می توانید آنها را مورب برش دهید، این به سلیقه شما بستگی دارد.



    در حال بارگذاریقارچ ها را تا زمانی که طلایی شوند تفت داده و سپس سیر و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید.



    در حال بارگذاریآنها را تا زمانی که سرخ شده و کاملا طلایی قهوه ای و آماده خوردن شوند تفت دهید.



    در حال بارگذارینان ها را از تستر درآورده و روی آنها را کره بمالید.



    در حال بارگذاریمخلوطی که آماده کرده بودید را روی نان بریزید.. به همین سادگی میان وعده لذیذ شما آماده شد.

  8. Top | #38

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0

    مواد لازم:


    • خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي




    • گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم




    • پياز متوسط: يك عدد




    • فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد




    • زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري




    • گوجه‌فرنگي ريز خردشده: 3 عدد




    • پلوي پخته شده: 5/1 ليوان




    • نمك و فلفل: به ميزان لازم




    • كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم




    • زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها




    • روغن زيتون: به ميزان لازم




    • جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري



    روش تهيه:

    ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

    نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.

    منبع کل این تایپکتها پت مت


  9. Top | #39

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    اماده سازی وتهیه قارچ پنیری ؛ دسر پاییزی


    مواد لازم برای ۴ نفر:
    قارچ بزرگ: ۴ عدد
    پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
    گردوی بو داده و درشت خرد شده: ۲۵ گرم
    آویشن: ۴ شاخه
    کره: مقدار دلخواه، به قطعات کوچک تقسیم شود.
    روش تهیه:
    • فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.
    • قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می‌توانید یک روز قبل نیز انجام دهید.
    • قارچ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت داده تا پنیرها ذوب شده و قارچ‌ها نرم شوند.


    نوشته آشنایی با روش تهیه قارچ پنیری ؛ دسر پاییزی اولین بار در Behtarin.com بهترین، پرتال جامع آموزشی اطلاع رسانی کشور ، مجله اینترنتی ، خبر ، ورزش ،تکنولوژِی News,Sport پدیدار شد.

  10. Top | #40

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    مهیا کردن به روش جدید کوکو قارچ و هویج تصویری

    قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم

    مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ و هویج

    فلفل سبز یک عدد کوچک

    قارچ ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ پنج عدد
    روغن یک فنجان
    هویج رنده شده یک کاسه ماست خوری
    زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
    نمک و زردچوبه به میزان لازم

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از ”‌کوکو قارچ و هویج“ خواهیم داشت.
    یک کاسه ماست خوری قارچ (حدود ۲۰۰ گرم)، یک عدد فلفل سبز کوچک (حدود هشتاد گرم)



    یک فنجان روغن (حدود پنجاه گرم)، پنج عدد تخم مرغ



    یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده (معادل دو الی سه عدد هویج تقریباً ۱۵۰ گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری زعفران



    زردچوبه به میزان دلخواه، نمک به میزان لازم



    قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

    پس از سرد شدن قارچ‌ها، تخم مرغ، یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده، مواد را مخلوط می‌نماییم تا مایه کوکو آماده شود.

    در یک ماهیتابه نصف فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.

    در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو بسته شود.

    کوکو را برش زده، در ظرف را می‌گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش زده ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.

    کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    کوکو آماده است. با سس گوجه می‌توان آن را تزئین نمود.


    منبع پت مت

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن