صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 70

موضوع: بهترین و لذیز ترین غذاهای ایرانی بدو نوش جان کن

  1. Top | #41

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    درست کردن بهترین کانفی اردک با ترشی کشمش تند


    آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    مدت انتظار: ۲ ساعت
    مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
    مواد لازم : برای ۸ نفر
    ران اردک (با پوست و استخوان) ۸ عدد

    سیر (ریز خرد شده) ۴ حبه
    آویشن (جدا شده از ساقه) ۹ شاخه کوچک
    کشمش طلایی ۱ و نیم فنجان
    دانه خردل قهوه ای ۲ قاشق چایخوری
    سرکه سفید ۱/۲ فنجان
    شکر ۱/۴ فنجان
    رزماری ۱ شاخه کوچک
    فلفل سیاه (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۲ قاشق سوپ خوری و ۱ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز ۹ عدد

    فلفل قرمز ۹ عدد (خرد و خشک شده، یا ۱ و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط)
    می دانید بهترین چیز در درست کردن کانفی اردک چیست؟
    آن همه روغن غلیظی که برایتان می ماند. از آن برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده کنید.
    راه خوبی است تا یک روش قدیمی را به روز کنید. خلاصه که به هیچ وجه آن را دور نریزید (این روغن به خوبی در فریزر دوام می آورد).
    طرز تهیه:
    به وسیله ی نوک یک چاقو یا نوک تیز چنگال سرتاسر پوست ران اردک را خراش دهید. سیر را روی آن بمالید (خرده های سیر باید به پوست بچسبند) و با یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و ۲ قاشق سوپخوری نمک مزه دار کنید.
    فر را از قبل تا ۲۵۰ درجه ی فارنهایت داغ کنید. تکه های اردک را از سمت پوست دار در یک ماهیتابه یا ظزف چدنی بزرگ بچینید و ۸ شاخه آویشن و ۴ عدد فلفل قرمز (یا ۱ قاشق سوپخوری پودر فلفل مخلوط) را به همراه نصف فنجان آب به آن اضافه کنید. روی تابه را با فویل یا سرپوش بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر بگذارید تا آنقدر بپزد که روغن بیاندازد (شوکه نشوید، حسابی به روغن می نشیند).
    قطعه های اردک را از آن رو کنید و در روغن خود بخوابانید. روی تابه را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲ ساعت و نیم دیگر بپزید تا گوشت آن حسابی ترد شود و استخوان ها به راحتی تکان بخورند.
    طی این مدت، سرکه، شکر، دانه های خردل، شاخه ی رزماری، شاخه آویشن باقیمانده، ۲ فلفل قرمز (یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط) و ۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ی متوسط بریزید و بگذارید تا جوش بخورد. حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۳ دقیقه بگذارید آهسته بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. کشمش ها را توی این مخلوط بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت خنک شود.
    حرارت فر را تا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت زیاد کنید. تکه های اردک را از داخل روغن بردارید و به شکلی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد روی یک سینی فر قرار دهید.
    روغن را برای مصارف دیگر نگه دارید ( این روغن تا ۳ هفته در یخچال و ۳ ماه در فریزر ماندگاری دارد، قبل از مصرف مجدداً حرارت دهید و آن را صاف کنید).
    تکه های اردک را با فلفل سیاه خرد شده مزه دار کنید و آنها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه سرخ کنید تا پوستشان طلایی و برشته شود. حالا می توانید اردک را به همراه ترشی کشمش سرو کنید.
    میتوانید این کار ها را از پیش انجام دهید:
    میتوانید کشمش را از یک هفته قبل ترشی بیندازید.
    روی آن را بپوشانید و بگذارید تا خنک شود. دمای آن را قبل از سرو کردن به دمای اتاق برسانید.
    اردک را هم می توانید از یک هفته قبل بپزید.
    تکه های اردک خوابانده شده در روغن را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و بگذارید خنک شود.

  2. کاربر مقابل پست !!!OMID!!! عزیز را پسندیده است:

    *Ava* (11-11-2015)

  3. Top | #42

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    تهیه و اماده کرن بهترین و جدیدترین ترشی تخم مرغ، ترشی نو و خوش طعم

    این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشی خور‌ها بیشتر مناسب است…..


    تا حالا ترشی تخم مرغ خورده‌اید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را می‌شنوید؟ به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشیخور‌ها بیشتر مناسب است. مواد لازم :
    تخم مرغ آبپز : ۱۲ عدد
    آب لبو : ۱ پیمانه
    سرکه : ۱ پیمانه
    شکر : ۱ پیمانه
    نمک : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :

    در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.

    سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.

    ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.

    در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.

    سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.

    اگر دهانه شیشه تنگ است می‌توانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ‌ها از قیف استفاده کنید.

    در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمت‌ها نفوذ کند.

    ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.

    ترشی تخم مرغ شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعده‌های غذایی ناهار یا شام استفاده کنید.

  4. Top | #43

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    افطاری چی درست کنم ( روز چهاردهم +عکس





    افطاری چی درست کنم ( روز چهاردهم )



    برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل غذای اصلی پیش‌غذا یا دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

    رولت الویه




    مواد لازم:

    سالاد الویه: به مقدار لازم
    نان تست: ۱۲ عدد
    سبزیجات برای تزئین از قبیل، جعفری، نخودفرنگی، خیارشور: به مقدار لازم
    سس مایونز و ماست برای روی رولت: به مقدار لازم



    طرز تهیه:
    الویه را به روش همیشگی درست کرده و در یخچال بگذارید.
    یک پلاستیک فریزر تمیز را روی سطح صافی باز کنید، لبه های نان تست را با چاقو جدا کرده و نان ها را کنار هم روی پلاستیک قرار دهید.
    سالاد الویه را روی نان ها ریخته و در همه جای آن بطور یکسان پخش کنید، سپس با کمک پلاستیک و آرام آنرا رول کرده و دو سر رولت را محکم کرده، در یخچال نگهدارید تا خوب خودش را بگیرد.
    رولت آماده و سرد شده را از یخچال خارج و پلاستیک دور آنرا جدا کرده، رولت را در ظرف مورد نظر گذاشته، مقداری سس مایونز را با ماست رقیق کرده و رولت را با آن پوشانده، با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و سپس سرو نمائید.

    نکات:
    با توجه به زیاد و کم بودن الویه، مقدار نان تست را کم یا زیاد کنید.

    دسر
    شیربرنج انبه


    برای سفره افطار ماه رمضان تان شیربرنج انبه درست کنید
    یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده افطار، خوراکی های مقوی و نیروزاست . یکی از این خوراکی ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می دهیم.مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :
    کره دو و نیم قاشق غذاخوری
    چوب دارچین یک تکه
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
    روغن مایع یک قاشق غذاخوری
    برنج یک پیمانه
    شیر یک پیمانه
    شیرعسل یک و نیم پیمانه
    پوست لیمو یک عدد
    پودر جوزهندی کمی

    طرز تهیه شیر برنج انبه :

    کره را در قابلمه ای ذوب کنید.
    چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
    انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.
    در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
    شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
    نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
    بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.

  5. Top | #44

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار ماه رمضان




    برای سفره افطار ماه رمضان تان شیربرنج انبه درست کنید

    یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده افطار، خوراکی های مقوی و نیروزاست . یکی از این خوراکی ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می دهیم.
    مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :
    کره دو و نیم قاشق غذاخوری
    چوب دارچین یک تکه
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
    روغن مایع یک قاشق غذاخوری
    برنج یک پیمانه
    شیر یک پیمانه
    شیرعسل یک و نیم پیمانه
    پوست لیمو یک عدد
    پودر جوزهندی کمی


    طرز تهیه شیر برنج انبه :

    کره را در قابلمه ای ذوب کنید.
    چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
    انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.
    در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
    شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
    نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
    بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.

    منبع پت مت

  6. Top | #45

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    امده کردن سوپ ماکارونی فرمی برای ماه رمضان



    مواد لازم :
    ماكارونی فرمی شكل 150 گرم

    آب ‌مرغ 4 لیوان

    پیاز داغ نصف پیمانه

    رب گوجه ‌فرنگی 4 قاشق سوپخوری

    نعنا خشك 3 قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف پیمانه

    فلفل و نمك به میزان لازم


    طرز تهیه :
    آب مرغ را با پیاز داغ، نمك و فلفل روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید، سپس ماكارونی و رب‌گوجه را داخل آن می‌ریزیم تا ماكارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه می‌كنیم.
    سوپ
    آماده سرو است. می‌توانیم از آبلیمو در موقع سرو
    استفاده كنیم.

    غذای اصلی:
    خورش بادنجان پیچی
    مواد لازم:
    گوشت چرخ‌كرده نیم‌كیلو

    پیاز سرخ شده یك عدد

    گوجه‌فرنگی حلقه شده یك كیلوگرم

    بادنجان یك كیلوگرم

    فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده سه عدد
    آب یك استكان
    آبلیمو كمی
    ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل به میزان لازم




    طرز تهیه: در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌كنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كباب‌های كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌كنیم سپس هركدام از كباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو می‌كنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل كنید.


    دسر

    حلوای 3 رنگ



    مواد لازم :

    كره 100 گرم

    آرد 1/2-2 پيمانه

    پودر شكر 1/2-1 پيمانه

    پودر هل سفيد 1 قاشق سوپخوري

    پودر كاكائو 1 قاشق چايخوري
    زعفران (حل شده در آب جوش ) 1قاشق سوپخوري



    طرز تهيه : ابتدا آرد را در ماهيتابه اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم, مرتب هم مي زنيم , تا آرد بطور يكنواخت تف داده شودو بوي خامي آرد از بين برود. سپس كره را اضافه كرده و از روي حرارت بر مي داريم , پودر شكر و هل سفيد ساييده شده ار نيز اضافه كرده و خوب هم مي زنيم , تا موادكاملاص مخلوط شود . مواد را به سه قسمت تقسيم كرده ,يك قسمت از مواد را برداشته و با پودر كاكائو مخلوط كرده , ظرف مناسبي را انتخاب مي كنيم , حلواي كاكائويي
    مي ريزيم , و بطور يكنواخت آن را صاف نموده سپس به باقيمانده مواد زعفران حل شده را اضافه و خوب مخلوط كرده تا يكدست شود (اگر خوب يكدست نشد يك الي دو قاشق سوپخوري كره به آن اضافه كنيد تا كاملاً يكدست شود ) پس از آن مواد آماده را روي حلويا سفيد
    به طور يكنواخت پهن نموده و در يخچال قرار مي دهيم. تا سفت شود سپس حلوا را بيرون آورده وبا چاقوي تيز آن را برش مي دهيم .


  7. Top | #46

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    مهیا کردن خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای




    نحوه پخت نان برای کشک و بادمجان لقمه ای

    مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:
    آرد سفید 3 لیوان
    شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
    شکر 1.5 قاشق چایخوری
    نمک نصف قاشق چایخوری
    روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) 3-4 قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )


    طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

    خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

    مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

    روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

    سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
    حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقریبی 14 سانتی متر قالب می زنیم.
    نمونه ای از قالب های مورد نیاز برای این نان ها

    یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!

    بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده

    گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

    تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.
    گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند

    دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.
    دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد

    بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.

  8. Top | #47

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    رولت گوشت لذیذ با گردو و جعفری


    رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود.
    رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود. از جمله مزایای رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست کنید، می ‌توانید این غذا را از شب قبل آماده کرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا مایکروفر گرم کرده و سرو کنید.


    برای درست کردن این غذا می توانید اصلاً از ژامبون استفاده نکنید و فقط گوشت را با پستو لوله کنید و بپیچید.
    زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    زمان پخت: ۳۵ دقیقه



    مواد لازم برای پستو:

    • ۱ فنجان جعفری خرد شده
    • نیم فنجان گردوی پوست گرفته
    • ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
    • ۲ حبه سیر، خرد شده
    • ربع قاشق چایخوری نمک
    • ربع فنجان روغن زیتون

    مواد لازم برای رولت گوشت:

    • ۲۲۰ گرم ژامبون، باریک باریک شده
    • ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت پهلوی گاو
    • نمک و فلفل سیاه
    • لیمو برای تزئین

    دستور تهیه:

    ۱٫ با پستو شروع کنید. جعفری، پنیر، سیر و گردوها را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. سپس روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    ۲٫ ژامبون را در ماهیتابه بپزید. قرار است ژامبون ها را به صورت باریک باریک داخل رولت بگذاریم.



    ۳٫ یک کیسه پلاستیکی بردارید و آن را روی سطحی پهن کنید. گوشت پهلو را رویش بگذارید. حالا کیسه پلاستیکی دیگری رویش گذاشته و با گوشت کوب آن را بکوبید تا ضخامتش یک سانت یا کمتر شود.

    ۴٫ اگر گوشت شما حالت مربعی ندارد، کمی از کناره های آن را ببرید تا مربعی شود. به آن نمک و فلفل بزنید.

    ۵٫ حالا لایه نازکی از پستو روی گوشت بریزید و آن را بطور یکنواخت روی کل گوشت پهن کنید. سپس باریکه های ژامبون را روی آن بگذارید. اگر ژامبون دوست نداشتید اصلاً نگذارید. فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید.

    ۶٫ حالا گوشت را در جهت ژامبون ها مثل قالی محکم لوله کنید. با نخ آن را ببندید تا باز نشود. گوشت را در ماهیتابه سرخ کنید. نباید آن را بپزید، فقط باید سطح آن قهوه ای شود.

    ۷٫ حالا رولت را به آرامی بردارید و روی میله های کباب پز بگذارید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را کباب کنید تا داخل گوشت بپزد.



    ۸٫ سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. برش ها را طوری بزنید که هر کدام از نخ ها وسط برش قرار بگیرند. یا خودتان نخ ها را جدا کنید یا بگذارید سر میز هر کس نخ برش خودش را باز کند. اگر نخ ها را باز کردید می توانید با خلال دندان رولت ها را محکم کنید. از برش های لیمو برای تزئین بشقاب رولت ها استفاده کنید.

  9. Top | #48

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    روش پخت مرغ برای شام مهمانی ها




    نحوه پخت مرغ برای شام مهمانی ها


    با انواع پخت مرغ برای شام مهمانی ها آشنا شوید

    آماده کردن غذا برای یک مهمانی شام می تواند زیرکانه باشد. همیشه غذای مورد علاقه همه را نمی دانید و می توانید با پختن مرغ، استرس تان را در این مورد کاهش دهید. می توان با مرغ غذاهایی آسان درست کرد که مورد پسند همه باشد. یادتان باشد که یک غذای گیاهی مناسب گیاهخواران هم درست کنید؛ حتی اگر فقط سبزیجات منجمد باشد.

    انچیلادای سوییسی ، یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوشمزه است

    طرز تهیه انچیلادای سوییسی :
    این غذا، یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوشمزه انچیلادای سوییسی یا انچیلادای سبز (ورده) است. این غذا بهترین انتخاب برای مهمانی های دور همی شام با دوستان یا خانواده است. مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ای که روی اجاق گاز گذاشته اید بریزید و حرارت را زیاد کنید. هنگامی که روغن داغ شد، تکه های مرغ را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مرغ ها را از هم جدا کنید. با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید.
    بعد از اینکه مرغ ها طلایی شدند، یکی دو حبه سیر خرد شده و دو فنجان سالسای سبز (ورده) (سالسای سبز : نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می‌شود.) اضافه کنید و مواد را هم بزنید. فلفل جالاپنو را ریز ریز کنید و دانه های آن را پاک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید. یک فنجان آب مرغ یا گوشت (هر کدام که دم دست تان است) به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به غلظت برسند.
    غذا را داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن خرده های چیپس تورتیلا و پنیر مونتری جک بریزید و آن را داخل فر- که از قبل آن را با حرارت 350 درجه گرم کرده اید- ، به مدت 15 دقیقه – یا تا زمانی که پنیر شروع به حباب زدن کرد- قرار دهید. وقتی غذا را داخل فر می گذارید، چشم از آن برندارید، چرا که هم درجه حرارت ممکن است متفاوت باشد و هم اینکه باید مواظب باشید که پنیر فقط آب شود و طلایی نشود. وقتی غذا را از فر خارج کردید، آن را بلافاصله سرو کنید. آن را به همراه برنجی که به سبک اسپانیایی پخته اید سرو کنید. می توانید به جای ریختن غذا داخل ظرف مخصوص فر، آن را به سبک انچیلادا ورده، داخل نان تورتیلا سرو کنید.

    مرغ نوچ، را با مرغِ با پوست و استخوان درست می کنیم

    طرز تهیه مرغ نوچ :
    کار را با مرغ با پوست و استخوان شروع کنید. یکی دو حبه سیر - به ازای هر مرغ - را له کنید و روی مرغ خام بمالید. برای چاشنی، نمک و فلفل را اضافه کنید. مرغ ها را داخل یک ماهیتابه مخصوص سرخ کردن قرار دهید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط به بالای گاز قرار دهید. کمی سویا سس کم سدیم روی مرغ ها بریزید. لیمو را قاچ کرده و فشار دهید و آب آن را روی مرغ ها بریزید. چند عدد لیمو را به صورت حلقه های بزرگ برش دهید و کنار مرغ ها در ماهیتابه قرار دهید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها بپزند. پختن مرغ ها 30 تا 45 دقیقه طول می کشد. وقتی کار تمام شد مرغ ها را داخل بشقاب قرار داده و روی آن کمی سویا سس و آب لیمو بریزید و بلافاصله به همراه سالاد فصل سرو کنید.

    هرب چیکن می تواند در کنار پاستا یا سالاد سرو شود

    طرز تهیه هرب چیکن :
    مقداری روغن زیتون خیلی خالص را داخل یک ماهیتابه بزرگ مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط به بالای اجاق گاز قرار دهید. روی سینه مرغ بدون پوست و استخوان سیر له شده و سپس آویشن و رزماری خشک شده بمالید و روی آن نمک دریا و فلفل سیاه درشت بپاشید. وقتی روغن داغ شد، مرغ را به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا طلایی شود. بلافاصله آن را سرو کنید. این غذا می تواند در کنار پاستا یا سالاد سرو شود.

  10. کاربر مقابل پست !!!OMID!!! عزیز را پسندیده است:

    *Ava* (11-11-2015)

  11. Top | #49

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    طرز تهیه طبخ کیک سه طبقه اسفناج و گوشت





    مواد لازم برای ۶ نفر:



    • اسفناج= ۱ کیلو
    • گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
    • پیاز= ۱عدد
    • سیررنده شده=۳ حبه
    • جعفری= ۳ تا ۴ دسته کوچک
    • تخم مرغ= ۹ عدد
    • پنیر پارمزان وپنیر موتزارلا = مجموعاً ۱۵۰ گرم
    • پودر گشنیز=۱ قاشق سوپخوری
    • روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
    • نمک ، فلفل= به میزان لازم
    • روغن= ۲ تا۳ قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز را خرد کرده در روغن زیتون تفت دهید سپس گوشت وسیر،نمک و فلفل و پودر گشنیز را تفت داده وکنار بگذارید اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت ۳ دقیقه پخته، خرد کنید. مخلوط گوشت را ۳ قسمت کنید.
    برای لایه اول:
    مخلوط گوشت را با جعفری خرد شده و ۳ عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کرده اید ریخته به مدت ۵ تا۶ دقیقه بگذارید.
    برای لایه دوم:
    پنیرها را با یکدیگر مخلوط کرده وبا ۳ عدد تخم مرغ دیگر به مخلوط گوشت اضافه کنید ظرف را از فر بیرون آورده لایه دوم را اضافه کرده و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر درفر بگذارید.
    برای لایه سوم:
    اسفناج پخته وخرد شده را با ۳ عدد تخم مرغ مانده کاملاً مخلوط کرده وروی لایه دوم بریزید وبه مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه درفر بگذارید در آخر ظرف را برگردانده و کیک را بعد از کمی سرد شدن با چاقوی تیز به صورت نوری برش داده ودر ظرف مورد نظر بگذارید.

  12. Top | #50

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    غذای گوشتی مندو (غذای کره ای )

    ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید…..



    مواد لازم :

    آرد نیم کیلو

    هویج ۱ عدد

    پیاز ۱ عدد

    پیازچه ۴ عدد

    گوشت گاو نیم کیلو

    نمک یک قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .
    ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:
    ۱- به صورت بخار-پز
    ۲- سرخ کردن با روغن کم
    ۳- سرخ کردن با روغن بسیار
    ۴- به صورت سوپ
    منبع پت مت

    5 تمام

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن