نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70

موضوع: بهترین و لذیز ترین غذاهای ایرانی بدو نوش جان کن

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 41.0
    درست کردن سینه مرغ سوخاری تراوا



    موادلازم:

    سینه مرغ=یک عدد

    تخم‌مرغ=یک عدد

    شیر=نصف پیمانه

    آرد سفید=یک پیمانه

    آرد سوخاری=یک پیمانه

    ادویه=یک قاشق چایخوری

    قارچ پخته‌شده=دو قاشق غذاخوری

    پنیر گودا=۲۰ گرم

    فلفل دلمه‌ای رنگی=یک قاشق غذاخوری

    اسفناج پخته شده=یک قاشق غذاخوری

    ژامبون=یک ورق

    نمک و فلفل=به میزان لازم

    طرزتهیه:

    سینه مرغ را کوبیده و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم. سپس یک ورق ژامبون را روی آن می‌گذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار می‌دهیم. آن‌گاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته می‌کنیم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری می‌غلتانیم سپس در روغنی که از قبل داغ کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد.
    در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    8
    نوشته ها
    4,174
    پسندیده
    230
    مورد پسند : 885 بار در 587 پست
    Windows NT 10.0 Chrome 46.0.2490.86

    امید جان، ممنون از مطالب جالبتون. اما من هم با نظر آوا جون موافقم، که هر کدوم تو یه پست جداگانه باشه.
    گر پادشاه عالمی
    باز هم گدای مادری

  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    روش تهیه املت سبزیجات شامی سبک



    . امام علی علیه السلام می فرمایند: سرکه، خوب خورشتی است. زرد آب را می شکند، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند. به گزارش گروه خانواده ممتازنیوز، برای سه نفر این دستور آشپزی جواب می دهد.
    مواد لازم برای ۳نفر
    ۱عدد پیاز متوسط
    ۱۰ عدد قارچ متوسط
    ۳ قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای رنگی
    ۲عدد گوجه‌فرنگی متوسط
    ۲عدد تخم‌مرغ
    ۳قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
    ۳قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
    ۲قاشق غذاخوری ذرت پخته
    ۲قاشق غذاخوری زیتون بدون هسته
    نمک و فلفل
    طرز تهیه
    ۱٫ پیاز را خرد و سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم همینطور. قارچ‌های ورقه‌ شده را به آن بیفزایید.
    ۲٫ فلفل دلمه‌ای‌های رنگی‌خرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه کنید.
    ۳٫ مواد را در حدی هم بزنید که بافت سبزی‌ها به‌هم نریزد یا گوجه‌ها بیش از حد له نشوند.
    ۴٫ حالا نمک و فلفل را با مواد دیگر تفت دهید.
    ۵٫ تخم‌مرغ‌ها را روی سبزیجات‌تان بشکنید و بدون هم زدن آنها با سایر مواد، ابتدا ذرت و سپس زیتون و درنهایت جعفری ساطوری را روی آن بپاشید و در تابه را بگذارید.
    ارزش تغذیه‌ای
    از ارزش تغذیه‌ای تخـــم‌مـــرغ و گوجه‌فرنگی که قبلا گفتیم اما به‌طور کلی، این املت به‌خاطر دارابودن حجمی از سبزی‌های متفاوت، سرشار از انواع ویتامین‌ها، ‌آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مانند ویتامینC، E، D، منیزیم، روی و کلسیم است. اگر می‌خواهید کلسیم بیشتری با خوردن این املت دریافت کنید، می‌توانید کلم بروکلی را هم به ترکیبات آن بیفزایید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن