نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: بفرمایید چلو ماهیچه ویژه

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    5
    نوشته ها
    3,108
    پسندیده
    766
    مورد پسند : 1,020 بار در 728 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 46.0.2490.86

    بفرمایید چلو ماهیچه ویژه

    برای ما مردا افت داره که بلد نباشیم محبوب ترین غذای مردونه رو بپزیم. مگه مردی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟ به نظرم زندگی مردای آشپز به بعد از یاد گرفتن چلو ماهیچه و قبل از یاد گرفتن این غذا تقسیم میشه.

    مطمئناً نیمه دوم زندگی با این غذا شیرین تر و چرب و چیلی تره. فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک غذای دبش درست کنید. خب چلو ماهیچه قطعاً بهترین انتخاب است.مطمئنم همه شما چلو رو خوب بلدید فقط می مونه طرز تهیه ماهیچه چرب و چیلی و خوشمزه که این هم کاری نداره.



    مواد لازم


    • 4 عدد ماهیچه گوسفند
    • 1 عدد هویج
    • 2 عدد ساقه کرفس
    • 1 عدد پیاز
    • 3 حبه سیر
    • 2 ق س رب گوجه فرنگی
    • 1 ق س روغن‌زیتون
    • به میزان لازم برگ بو
    • 1 ق چ پودر سیر
    • نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز
    • به میزان لازم نمک و فلفل قرمز


    طرز تهیه:

    1. اینو یادت بمونه. مهم‌ترین قدم درست کردن ماهیچه، آماده‌سازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. چه سخته این کلمه.

    2. روغن‌زیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوط‌کن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچه‌ها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛ تنبلی نکنیا.

    3. حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.

    4. ‌حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغن‌زیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.

    5. ‌وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن.
    هر کسی از ظن خود شد یار من...

  2. کاربر مقابل پست *Ava* عزیز را پسندیده است:

    ghost (11-22-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن