ممتازنیوز: تحفه آشپزی لبنانی برائ دوستداران سیب‌زمینی که مخلفاتش هم همراهش است. اگر مهمان دعوت کرده‌اید و قصد دارید شام را جدا سرو کنید، برائ پیش غذا بتاتاحاره یا به زبان خودمان سیب‌زمینی داغ یکی از پیشنهادهای ماست.



مواد لازم برائ ۴ نفر:


  • سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد، فندقی
  • پیاز متوسط: یک عدد، خلالی
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گشنیز ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲ عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم


نکات: ۱- برائ سرو آن ماست چکیده، پودر سیر، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ۲- به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.
روش تهیه:
۱ – روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج کنید.
۲ – روغن را دوباره داغ کنید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. سیب‌زمینی را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیب‌زمینی آغاز به رنگ‌گرفتن کرد، زردچوبه، تخم‌گشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳ – سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه آن را سرو کنید.