نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

موضوع: انواع دسرها و سالاد و انواع نوشیدنی و شیرینیهای خوش مزه

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    دسر خوشمزه طالبی


    مواد لازم :

    آب 2 لیوان شکر
    یک لیوان سرخالی آب لیمو یک قاشق غذاخوری طالبی یک کیلو رنده ی پوست پرتقال یک قاشق چایخوری رنده ی زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 2 عدد رنگ مجاز خوراکی 2 تا 3 قطره


    طرز تهیه :آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود.

    آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید.


    سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید.


    مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ تره فرنگي





    مواد لازم براي 4 نفر:


    کره / 25 گرم
    پياز خرد کرده / 2 عدد
    تره فرنگي خرد کرده / 2 ساقه
    سير له کرده / 2 حبه
    پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
    آب گرم / 750 ميلي ليتر
    قرص سبزي /1 عدد
    سيب زميني خرد کرده /500 گرم
    شير/500 ميلي ليتر
    نمک و فلفل/ به ميزان لازم
    پيازچه خرد کرده/ مقداري براي تزيين
    نان تست (برشتي) براي تزيين / به ميزان لازم

    طرز تهيه:


    ابتدا در ظرف مناسبي کره بريزيد و روي اجاق بگذاريد. بعد پياز و تره فرنگي را در آن تفت دهيد تا نرم شود. آن گاه سير و پودر کاري را بيفزاييد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد. سپس قرص سبزي را در آب گرم حل کنيد و همراه با سيب زميني به سوپ اضافه نماييد. اکنون حرارت را ملايم کنيد تا سيب زميني بپزد. اينک شير را به سوپ بيفزاييد و نمک و فلفل آن را نيز اندازه کنيد. حالا سوپ را در غذا ساز بريزيذ و پوره کنيد. اينک سوپ آماده را در ظرف مورد نظر بريزيد و با نان تست و پيازچه، تزيين نماييد.

    نکته ي خواندني:


    تره فرنگي باعث کاهش ميزان کلسترول بد خون (LDL) و افزايش ميزان کلسترول خوب خون (HDL) مي شود.



    منبع: آشپزباشي شماره 49

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ تورتیلا





    ● مواد لازم
    یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،

    یک پیمانه چیپس تورتیلا،
    نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
    دو عدد بال مرغ بدون پوست،
    مقداری تره فرنگی خردشده،
    یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،
    دو حبه سیر له شده،
    نصف قاشق چایخوری گشنیز،
    مقداری گوجه فرهنگی خردشده،
    نمک و فلفل به میزان لازم.






    ● طرز تهیه
    در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد. پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید.



    موضوعات مشابه:

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ ذرت





    مواد لازم:


    فلفل قرمز: 2 عدد
    کره: 2 قاشق سوپخوري
    پياز متوسط خرد شده : 1عدد
    آب مرغ: 1 ليتر
    ذرت : 500 گرم
    خامه: به ميزان لازم
    نمک و فلفل: به ميزان لازم
    انرژي کل 1000 کيلوکالري



    روش تهيه:


    فلفل ها را در ماهيتابه تفت دهيد تا پوست آنها حالت تاول پيدا کند. سپس آنها را در کيسه پلاستيکي قرار دهيد. و در کيسه را ببنديد که بخار در آن بماند. 10 دقيقه صبر کنيد، سپس فلفل ها را در آورده و پوست آنها را بگيريد. آنگاه از وسط دو نيم کرده و تخم هاي وسط آنها را در آورد و سپس خردکنيد. مقداري از فلفل ها را خلال کرده و کنار بگذاريد. کره را کمي حرارت داده و پياز را داخل آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس فلفل ها را تفت دهيد. آنگاه اين مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذاريد تا 10دقيقه بجوشد. سپس در مخلوط کن ريخته و به صورت پوره درآوريد. حال داخل قابلمه اي بريزيد و دوباره روي حرارت قرار دهيد. فلفل هاي خلالي را که کنار گذاشته بوديد به همراه مقداري ذرت بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد. سپس داخل سوپخوري ريخته و با خلال فلفل و دانه اي ذرت و خامه آن را تزيين کرده و سرو نماييد.
    منبع:نشريه دنياي تغذيه






    سوپ شیر و ذرت


    مواد لازم


    ▪ یک قاشق مرباخوری کره
    ▪ نصف عدد پیاز خرد شده
    ▪ نصف عدد هویج خرد شده
    ▪ نصف ساقه کرفس خرد شده
    ▪ دو فنجان ذرت کنسرو شده
    ▪ سه فنجان و نیم شیر
    ▪ یک عدد سیب زمینی متوسط
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
    ▪ نصف قاشق مرباخوری آویشن



    طرز تهیه


    کره را در ظرف مناسبی ریخته و سپس پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید بعد هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    سپس شیر را اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد ذرت را همراه با سیب زمینی خرد شده به آن بیفزایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
    فلفل دلمه خرد شده را نیز درون قابلمه ریخته در آن را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و جا بیفتد.
    با آویشن سوپ را تزئین کرده و آن را میل کنید.
    منبع:




    سوپ ذرت با مرغ


    مواد لازم
    ▪ یک قاشق غذاخوری روغن کانولا

    ▪ یک و نیم فنجان پیاز خرد شده
    ▪ دو عدد سیر خرد شده
    ▪ چهار فنجان سینه مرغ
    ▪ یک قاشق غذاخوری زیره
    ▪ یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
    ▪ یک قاشق غذاخوری نمک
    ▪ یک فنجان ذرت کنسروی
    ▪ نصف فنجان لوبیا سفید پخته شده
    ▪ نصف فنجان خامه ترش
    ▪ یک چهارم فنجان جعفری
    ▪ چهار فنجان آب






    ● طرز تهیه
    روغن را در یک قابلمه بزرگ ریخته و پیازها را به آن اضافه کنید. قابلمه را به مدت سه دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پیازها نرم شوند. سپس سیر را به آن اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر صبر کنید. سینه مرغ، زیره، جعفری، فلفل و نمک را درون قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. سپس لوبیا، ذرت و خامه ترش را به آن بیفزایید و میل کنید.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ اسپاگتی





    برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پر ادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپخوری سرو کنید.
    ● مواد لازم برای شش نفر:
    ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی (ترجیحا گوساله)

    ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده،
    ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک، خرد شده
    ۱ ساقه کرفس خرد شده
    ۱ هویج متوسط، خرد شده
    ۱ قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده
    ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن)
    ۲ و نیم پیمانه آب
    ۴۰۰ گرم سس اسپاگتی
    ۱ قاشق سوپخوری شکر
    ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر)
    ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
    ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، اندکی فلفل قرمز و ۶۰ گرم اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک(اسپاگتی ها را به قطعات کوچک بشکنید).





    ● روش تهیه:
    گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و برروی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجان نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی های اضافه آن را بگیرید. گوجه فرنگی های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیفزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید. اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخته شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    رولت توت فرنگي




    1. قالب رولتي 33× 23 سانتيمتري را چرب كنيد. يك ورق كاغذ روغني روي قالب پهن كنيد و روي كاغذ را هم چرب كنيد.






    مدت زمان آمادهسازي: 30 دقيقه
    مدت زمان پخت: 8 دقيقه



    مواد لازم :





    • تخممرغ: 3 عدد





    • شكر: 125 گرم





    • آرد: 125 گرم





    • آب گرم: يك قاشق غذاخوري





    • توت فرنگي خرد شده: 500 گرم





    • مخلوط ماست شكر و تخممرغ: 200 گرم





    روش تهیه :


    1. قالب رولتي 33× 23 سانتيمتري را چرب كنيد. يك ورق كاغذ روغني روي قالب پهن كنيد و روي كاغذ را هم چرب كنيد.
    2. تخممرغ و شكر را در يك كاسه بزرگ كه روي يك ماهيتابه حاوي آب گرم است، خوب هم بزنيد. آرد را الك كرده و روي مخلوط تخممرغ و شكر و ماست بريزيد. خمير را در ظرفي كه آماده كردهايد قرار دهيد و حدود 8 دقيقه در دماي 220 درجه سانتيگراد بپزيد تا طلايي شود.
    3. يك ورقه روغني گرد تهيه كنيد و وقتي يك طرف خمير پخت، كاغذ را بلند كرده و به طرف ديگر خمير بچسبانيد. خمير به دست آمده را در يك ورقه ديگر رول كنيد و روي سيني سيمي قرار دهيد تا سرد شود و سپس رول را باز كنيد.
    4. نيمي از توت فرنگي را به ماست اضافه كنيد و روي رولت پهن كنيد. دوباره خمير را رول كنيد و آن را با كمي توت فرنگي تزئين كنيد. ميتوانيد باقي مانده توت فرنگي را مخلوط كنيد و بهعنوان سس براي اين دسر استفاده كنيد.


    موضوعات مشابه:


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن