رولت توت فرنگي




1. قالب رولتي 33× 23 سانتيمتري را چرب كنيد. يك ورق كاغذ روغني روي قالب پهن كنيد و روي كاغذ را هم چرب كنيد.






مدت زمان آمادهسازي: 30 دقيقه
مدت زمان پخت: 8 دقيقه



مواد لازم :





  • تخممرغ: 3 عدد





  • شكر: 125 گرم





  • آرد: 125 گرم





  • آب گرم: يك قاشق غذاخوري





  • توت فرنگي خرد شده: 500 گرم





  • مخلوط ماست شكر و تخممرغ: 200 گرم





روش تهیه :


1. قالب رولتي 33× 23 سانتيمتري را چرب كنيد. يك ورق كاغذ روغني روي قالب پهن كنيد و روي كاغذ را هم چرب كنيد.
2. تخممرغ و شكر را در يك كاسه بزرگ كه روي يك ماهيتابه حاوي آب گرم است، خوب هم بزنيد. آرد را الك كرده و روي مخلوط تخممرغ و شكر و ماست بريزيد. خمير را در ظرفي كه آماده كردهايد قرار دهيد و حدود 8 دقيقه در دماي 220 درجه سانتيگراد بپزيد تا طلايي شود.
3. يك ورقه روغني گرد تهيه كنيد و وقتي يك طرف خمير پخت، كاغذ را بلند كرده و به طرف ديگر خمير بچسبانيد. خمير به دست آمده را در يك ورقه ديگر رول كنيد و روي سيني سيمي قرار دهيد تا سرد شود و سپس رول را باز كنيد.
4. نيمي از توت فرنگي را به ماست اضافه كنيد و روي رولت پهن كنيد. دوباره خمير را رول كنيد و آن را با كمي توت فرنگي تزئين كنيد. ميتوانيد باقي مانده توت فرنگي را مخلوط كنيد و بهعنوان سس براي اين دسر استفاده كنيد.


موضوعات مشابه: