صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

موضوع: انواع دسرها و سالاد و انواع نوشیدنی و شیرینیهای خوش مزه

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ کرفس و ماهيچه بره






    زمان آماده سازي 20 دقيقه زمان پخت 1 ساعت و 45 دقيقه


    مواد لازم براي 6 نفر:


    روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
    سير له شده / 2 حبه
    ماهيچه بره / 3 عدد
    آب / 1/5 ليتر( 6 پيمانه)
    روغن زيتون اضافه / 1 قاشق غذاخوري
    پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
    پاستا / 1پيمانه( 100گرم)
    ساقه کرفس خرد شده / 4 عدد
    جعفري تازه و خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
    1. روغن را در ظرف بزرگي داغ کرده و سير و ماهيچه ها را در آن بپزيد تا همه جاي ماهيچه ها خوب سرخ شود آب را به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا به جوش بيايد، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد محتويات ظرف را به مدت يک ساعت يا تا زماني که گوشت ماهيچه ها نرم شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
    2. آب مخلوط را در کاسه اي بزرگي از آن جدا کرده و نگهداريد سپس گوشت ماهيچه ها را از استخوان آنها جدا کرده آنها ريز ريز نمائيد.
    3. يک قاشق روغن را در همان ظرف اول داغ کنيد پياز را در آن بريزيد و تا زماني که نرم شود آن را هم بزنيد.
    4. آب گوشتي را که از قبل نگه داشته ايد، اضافه کنيد و آن را به جوش آوريد سپس پاستا را به آب گوشت در حال جوش اضافه کنيد. باز هم آن را بجوشانيد تا وقتي که پاستا تقريباً نرم شود مخلوط را با کرفس و گوشت هاي ريز ريز شده مخلوط نمائيد و 10 دقيقه ديگر با حرارت ملايم آن را بجوشانيد.
    5. اندک زماني قبل از سرو کردن جعفري را به آن بيافزائيد.
    سوپ را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
    روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
    آن را مي توان فريز کرد.
    مايکروويو براي پخت آن مناسب نيست.
    منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    سوپ چيلي ونتون







    زمان آماده سازي 40 دقيقه. زمان پخت 25 دقيقه
    هويج متوسط/1 عدد
    آب / 1/5ليتر( 6پيمانه)
    ساقه کرفس خرد شده / 2عدد
    زنجبيل تازه رنده شده / 1/2قاشق چايخوري
    پيازچه خرد شده / 3عدد



    لفاف هاي ونتون

    کره/30گرم
    پياز قرمز متوسط ريز ريزشده / 1عدد
    آرد ساده / 2قاشق چايخوري
    گوشت چرخ شده گوساله / 125گرم
    قارچ ريز ريزشده / 2عدد
    رب گوجه فرنگي / 1قاشق غذاخوري
    سس ورسسترشاير( سس گوشت) / 1قاشق چايخوري
    پودر چيلي / 1/4 قاشق چايخوري
    تعدادي لفاف ونتون به اندازه / 36×8 سانتيمتر مربع
    1. هويج را به صورت نوارهاي باريکي ببريد هويج، آب، کرفس، عصاره گوشت، زنجبيل و پياز را در ماهي تابه اي با هم مخلوط کرده، بگذاريد تا بجوش آيد سپس به مدت5 دقيقه بدون گذاشتن در بر روي ماهي تابه آن را بجوشانيد.
    2. ونتونهايي را که درست کرده ايد يک دقيقه قبل از سرو کردن غذا به بقيه محتويات اضافه کنيد تا پخته شود.
    ونتون: کره را در ماهي تابه اي گرم کنيد پياز را پخته آن را به هم بزنيد تا زماني که نرم شود و پياز، آرد، گوشت چرخ کرده، قارچ، رب گوجه فرنگي، سس و چيلي را با يکديگر درون ظرفي ترکيب نمائيد و خوب آنها را با هم مخلوط کنيد يک قاشق چايخوري سرپر از اين مخلوط را در وسط هر يک از ونتون ها بريزيد لبه هاي ونتون ها را با آب و قلم مو اندکي خيس نمائيد لبه ها را دور مواد پر کننده جمع کرده با کمک انگشتانتان محکم آنها را به هم فشار دهيد. ونتونها را درون ماهي تابه اي از آب جوش بپزيد و در ماهي تابه را بگذاريد پختن را ادامه دهيد تا زماني که ونتونها روي سطح آب شنا شوند بمدت10دقيقه آنها را با ملايمت بجوشانيد پس از اين مدت آنها را خارج کرده آبکش کنيد.

    تهيه براي 36 عدد ونتون

    ونتونها را مي توان 1روز جلوتر آماده کرد.
    سوپ را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد.
    روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
    ونتونهاي پخته نشده را مي توان فريز کرد.
    خود سوپ را مي توان در ماکروويو پخت.



    منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ سيب زميني و پنير



    ● مواد لازم:
    ▪ ۳ قاشق غذاخوری کره،
    ▪ یک پیاز سفید متوسط ،
    ▪ یک حبه سیر،
    ▪ ۶عدد سیب زمینی،
    ▪ ۳ پیمانه آب،
    ▪ ۲فنجان شیر،
    ▪ ۲ فنجان پنیر چدار،
    ▪ نمک به میزان لازم.
    ● طرز تهیه:
    ابتدا در ظرف کره را آب کنید و پیاز ریز خرد شده را سرخ کنید (قهوه ای نشود) سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید. حالا سیب زمینی های نگینی خرد شده و آب را اضافه کنید وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید تا بپزد بعد آن را با قاشق له کنید، شبیه پوره می شود. حالا شیر و ادویه اضافه کنید. وقتی شیر به جوش آمد پنیر را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا آب شود وگرنه پنیر به ظرف می چسبد. پس از چند دقیقه سوپ شما آماده است.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ گوش قلقلي



    ۱

    قاشق سوپخوری روغن زیتون
    ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
    ۲ حبه سیر كوبیده
    ۱ قاشق سس چیلی
    ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
    ۵۱ لیتر آب گوشت
    ۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده
    ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته
    نصف پیمانه خامه
    ۲ عدد پیازچه خرد شده
    ▪برای گوشت قلقلی:
    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
    ۲ عدد پیازچه ریز خرد شده
    ۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
    نصف پیمانه مغز نان سفید
    یك قاشق چایخوری ادویه
    ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
    یك قاشق روغن زیتون را در قابلمه ای داغ كنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و همراه با آب گوشت بگذارید بجوشد. پس از ۱۵ دقیقه جعفری را اضافه كنید. سپس گوشت قلقلی آماده شده و لوبیا را بیفزایید و بگذارید سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلی مغز پخت شود.
    برای آماده كردن گوشت قلقلی همه مواد اولیه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید. سپس هر قاشق از این مخلوط را با دست به صورت گلوله ای درآورید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت ها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پیازچه خرد شده سرو نمایید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  5. Top | #5

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ ماست











    ● مواد لازم
    ▪ ۴۵۰ گرم ماست
    ▪ یک چهارم فنجان آرد
    ▪ دو عدد فلفل سبز تازه
    ▪ یک قاشق چای خوری زیره
    ▪ مقداری گشنیز خرد شده
    ▪ سه حبه سیر
    ▪ یک قاشق مرباخوری زنجبیل تازه
    ▪ دو قاشق چای خوری زردچوبه و پودرکاری
    ▪ نصف قاشق چای خوری فلفل
    ▪ نصف قاشق چای خوری نمک
    ● طرز تهیه
    ماست را بخوبی هم بزنید و با آرد و فلفل و نمک در قابلمه ای بریزید. پس از این که مواد ۱۰ دقیقه با هم پخته شدند فلفل های سبز را خرد کرده و به آن اضافه کنید. زیرسوپ را کم کرده و اجازه دهید با فلفل چند جوش بزند، تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید، سپس سیرهای خرد شده را با زنجبیل و زیره و زردچوبه و پودرکاری به آن اضافه کنید. برای خوش طعم شدن می توانید کمی تخم گشنیز نیز به آن بیفزایید. برگ های گشنیز را به مواد درون تابه اضافه کرده و اجازه دهید کمی تفت داده شوند، این مخلوط را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا مواد با هم پخته شده و جا بیفتند، سپس سوپ راگرم سرو کنید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  6. Top | #6

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ سرد تابستانی





    مواد لازم برای ۸ نفر


    ▪ شش عدد گوجه فرنگی
    ▪ یک عدد خیار
    ▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
    ▪ دو عدد ساقه کرفس
    ▪ یک قاشق مرباخوری سس خردل
    ▪ دو قاشق مرباخوری شکر
    ▪ دو حبه سیر
    ▪ دو عدد کدو سبز
    ▪ نصف پیاز شیرین
    ▪ یک قاشق چایخوری نمک
    ▪ نصف قاشق چایخوری فلفل
    ▪ سه فنجان آب گوجه فرنگی
    ▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک چهارم فنجان سرکه
    ▪ یک قاشق مرباخوری پونه خردشده
    ▪ یک فنجان و نیم آب مرغ




    طرز تهیه


    گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و سپس آن ها را خرد کنید. خیار را خرد کرده و همراه با فلفل دلمه خرد شده و ساقه کرفس در ظرف مناسبی بریزید.
    سپس کدو سبز را با پوست شسته، خرد و با پیاز خرد شده به مواد اضافه کنید.
    آب مرغ و آب گوجه فرنگی را مخلوط کرده، پونه و سرکه و روغن زیتون را با سیر له شده و خردل و نمک و فلفل به آن افزوده و کاملاً هم بزنید و به مخلوط درون کاسه اضافه کنید.
    این سوپ خام علاوه بر این که خیلی خوش طعم و فوری است، رژیمی هم بوده و کالری کمی دارد.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  7. Top | #7

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    ترشی بادمجان شكم پر


    ترشی بادمجان شكم پر
    مواد لازم :
    بادمجان قلمي متوسط ------------------------------ 15 عدد
    فلفل سبز قلمي ---------------------------- به تعداد بادمجانها
    سير رنده شده --------------------------------- 200 گرم
    نعناع خشك ---------------------------------- 100 گرم
    هويچ نگيني ريز خرد شده--------------------------- 100 گرم
    سركه قرمز --------------------------------- يك و نيم ليتر



    طرز تهيه :
    پوست اضافه سربادمجانها را به آرامي ببريد . بادمجانها را شسته و خشك كنيد و در مقداري آب و نمك به مدت 15 دقيقه كاملا بپزيد (روي حرارت متوسط )
    طوري كه بادمجانها نرم شوند .
    بعد بگذاريد تا آب آنها كاملا برود .
    سير رنده شده و نعناع خشك را با هم مخلوط كنيد .
    بعد از اينكه بادمجانها كاملا خشك شدند ، با يك چاقوي تيز روي آنها يك شكاف سرتاسري ايجاد كنيد نه آنقدر عميق كه پوست بادمجان از پشت خراشيده شود . ( مثل وقتي كه شكم پاره بادمجان درست ميكنيد )
    نيازي به خالي كردن داخل بادمجان نيست .
    داخل هر بادمجان را يك عدد فلفل قلمي بگذاريد و با قاشق چايخوري از مخلوط نعناع خشك و سير رنده شده ، داخل بادمجان را به قدري پر كنيد كه بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بيرون نزند .
    بعد از اينكه بادمجانها آماده شدند ،آنها را در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با سركه قرمز پوشش دهيد .



    به ازاي هر يك ليتر سركه 4 قاشق غذا خوري نمك و يك قاشق نعناع خشك داخل سركه بريزيد و درب ظرف را ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد .
    بعد از يك هفته ترشي بادمجان آماده مصرف است .
    * بعضي ها بادمجانها را به جاي آب و نمك در سركه ميپزند . اين كار باعث ميشود ترشي بيش از حد معمول تند و تيز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
    استفاده از هويچ در اين ترشي اختياري است . اگر از هويچ استفاده كرديد موقع پر كردن بادمجان همراه سير و نعناع خشك هويچ هم اضافه كنيد . اين ترشي بدون هويچ هم مزه بسيار خوبي دارد . توجه داشته باشيد در صورت استفاده از هويچ ، مدت آماده شدن ترشي كمي بيش از يك هفته خواهد بود .
    مدت ماندگاري اين ترشي حدود يك سال است اگر در يخچال و يا جاي خيلي خنك باشد .
    سعي كنيد از سركه اي استفاده كنيد كه زياد هم طعم ترشي را تيز نكند .
    در مورد تمام ترشي ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشي را باز نكنيد .
    تهيه اين ترشي مربوط به فصل خاصي از سال نيست . در نتيجه ميتوانيد در هر زماني اين ترشي را تهيه كنيد . پس بهتر است هر بار به مقداري درست کنید كه ترشي زياد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.


    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  8. Top | #8

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    ترشی هفت بیجار فوری



    بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم...



    مواد لازم:

    2 كیلو بادمجان
    3-2 عدد فلفل قلمی تند
    1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
    نیم كیلو فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی)
    1 قاشق غذاخوری نعنا خشك
    1 بوته سیر
    300 گرم(5-4عدد) گوجه فرنگی نارس
    یك كیلو آب غوره یا سركه
    1 قاشق غذاخوری نمك
    250 گرم( 1 لیوان) سبزی معطر( خرد شده)

    توجه:
    سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد.

    طرز تهیه:

    1- بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.
    2- گوجه فرنگی ها را كه بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می كنیم. لازم به ذكر است كه گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
    3- سبزی های معطر را هم بسیار ریز می كنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یك یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتی می توان از خشك شده آن ها نیز استفاده كرد.
    4- سیر را رنده كرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می كنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می كنیم.
    5- نعنا خشك، ادویه، نمك و سركه یا آبغوره را با هم مخلوط می كنیم.
    6- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سركه، نعنا، ادویه و نمك را نیز به آن می افزاییم.

    نكاتی در مورد تهیه ترشی :
    (1) طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سركه طبیعی هم استفاده كرد. مقدار سركه مورد استفاده از مقدار آبغوره كمتر است، چون طعم ترش سركه بیشتر از آبغوره می باشد. این ترشی نباید زیاد آبدار باشد.
    (2) مقدار نمك و آبغوره را بنا به ذائقه می توان كم یا زیاد كرد.
    (3) این ترشی در همان لحظه اتمام كار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد. ( ترشی فوری)
    (4) آبغوره بسیار به اكسیژن هوا حساس است، لذا در صورتی كه درب ظرف آبغوره به طور كامل بسته نباشد طعم آن تغییر كرده و تلخ یا بی مزه می شود و كپك می زند، اما مقاومت سركه نسبت به شرایط محیط بیشتر بوده و نگه داری آن آسان تر است.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  9. Top | #9

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    طرز تهیه ترشی نازخاتون



    آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید...



    ناز خاتون یکی از ترشی های محبوب مازندران است که با سبزیجات تهیه می شود .مواد این ترشی را می توانید به سادگی در سبزی خرد کن به صورت کاملا ریز دربیاورید و چاشنی ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید .

    آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید

    مواد لازم :
    با دمجان کبابی شده= 1 کیلو
    گوجه= 3عدد
    سیر= 1 بوته
    آب غوره= یک و نیم لیوان
    ریحان ناز خاتونی یا (ریحان قرمز) چرخ شده= 1 فنجان
    نعناع خشک= 2 قاشق

    طرز تهیه:
    با دمجان کبابی شده را خرد کرده وگوجه را خرد می کنیم سیر را می کوبیم و همه این مواد را مخلوط کرده وترشی اماده است این ترشی را همان زمان می شود استفاده کرد نو ش جان در ما زندران این ترشی را مثل خورشت استفاده می کنند

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


  10. Top | #10

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    564
    نوشته ها
    941
    پسندیده
    44
    مورد پسند : 136 بار در 129 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    سوپ شیر و ذرت





    ● مواد لازم
    ▪ یک قاشق مرباخوری کره
    ▪ نصف عدد پیاز خرد شده
    ▪ نصف عدد هویج خرد شده
    ▪ نصف ساقه کرفس خرد شده
    ▪ دو فنجان ذرت کنسرو شده
    ▪ سه فنجان و نیم شیر
    ▪ یک عدد سیب زمینی متوسط
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
    ▪ نصف قاشق مرباخوری آویشن
    ● طرز تهیه
    کره را در ظرف مناسبی ریخته و سپس پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید بعد هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    سپس شیر را اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد ذرت را همراه با سیب زمینی خرد شده به آن بیفزایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
    فلفل دلمه خرد شده را نیز درون قابلمه ریخته در آن را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و جا بیفتد.
    با آویشن سوپ را تزئین کرده و آن را میل کنید.

    می سـوزم اگـربه قـلب دریـــا نزنم
    مجنون تر ازاینم که به صحرا نزنم
    از بغض گلوگیـــــر شما می پــرسم
    حرف دل خـــود را بـــــزنم یا نزنم؟


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن