طرز تهیه هویج پلو با گوشت
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم ...
برنج 1000 گرم
گوشت بره 1500 گرم
هندوانه 1500 گرم

شکر 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل می کنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت بره را می پزیم استخوانهای آنرا میگیریم و
آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن مخلوط می کنیم و برنج را آبکش می نمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای
پلو می گذاریم
پلو را مطابق دستور دم