خواص عسل در فصل سرد

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: استفاده از عسل در فصل سرما بیشتر توصیه می‌شود زیرا یکی از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بوده که به تامین انرژی بدن کمک می‌کند.
علیرضا پرهیز، اظهار کرد: عسل سابقه‌ای طولانی در درمان زخم داشته و ضدباکتری و التیام‌دهنده است.
وی با اشاره به اینکه در فصل سرما اختلالات پوستی به دلیل سرمای هوا تشدید می‌شود، افزود: عسل، سر درد را کم و حالت ناتوانی و عصبی را در افرادی که تعادل عصبی ندارند، کاهش ‌می‌دهد. عسل در فصل سرد خاصیت دارویی دارد و برای افراد و کودکان سرما خورده بسیار مفید است بنابراین عسل را در فصل سرما به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
پرهیز با اشاره به اینکه عسل در درمان بیماری‌های