نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: حواس‌تان به کباب‌هایی که می‌خورید باشد.

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 46.0.2490.86

    حواس‌تان به کباب‌هایی که می‌خورید باشد.

    کباب‌خورها حواس‌شان باشد

    اگر کلیه‌های‌تان را دوست دارید و نمی‌خواهید یک خال به آنها بیفتد پس لطفا حواس‌تان به کباب‌هایی که می‌خورید باشد. چه ربطی دارد؟َ
    الو دکتر-اگر کلیههایتان را دوست دارید و نمیخواهید یک خال به آنها بیفتد پس لطفا حواستان به کبابهایی که میخورید باشد. چه ربطی دارد؟ رابطهاش را پژوهشگران تغذیه به شما میگویند. دانشمندان در جدیدترین تحقیقاتی که داشتهاند به این نتیجه رسیدهاند گوشتهایی که روی حرارت بالا سرخ یا کباب میشوند، میتوانند سلامت کلیهها را به خطر بیندازند یا حتی خدای ناکرده زمینه ابتلا به سرطان را هم آماده کنند. طبق تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه تگزاس انجام دادهاند، کسانی که تنوع ژنتیکی خاص دارند بیشتر درمعرض خطر ابتلا به اثرات مضر مواد شیمیایی سرطانزای گوشتهایی که در دمای بسیار بالا و شعله زیاد کباب میشوند، قرار دارند. این تیم تحقیقاتی در بیانیهای اعلام کردند: «وعده غذایی که مواد اصلی آن گوشت است ممکن است از طریق مکانیسمهای مرتبط با ترکیبات پخت خاص آن، باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان کلیه شود.»
    به گزارش سایت «هلث»، این تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر «ژی فنگ وو» آزمایشها را بر مصرف و خطر ژنتیکی عوامل غذایی ۶۵۹بیمار مبتلا به بیماری کارسینوم سلول کلیوی، رایجترین شکل سرطان کلیه در بزرگسالان و ۶۹۹داوطلب سالم آغاز کردند.محققان از مقایسه نتایج آزمایشهای این دو گروه به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به سرطان کلیه نسبت به افراد سالم گوشت قرمز و سفید بیشتری مصرف میکنند. البته این بیماران مبتلا به سرطان، مواد شیمیایی سرطانزای بیشتری که توسط گوشتهای سرخ شده، کبابی و بریان شده تولید میشود، جذب کردند. پس اگر نگران کلیههایتان هستید یا کمتر کباب بخورید یا سعی کنید کباب را روی حرارت ملایم و در زمان بیشتر آماده کنید.
    ویرایش توسط !!yalda!! : 12-01-2015 در ساعت 11:25 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن