
برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود
آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری : ران مرغ |
8 عدد |
نمک |
1 قاشق مرباخوری |
پودر سوخاری |
500 گرم |
زیره سبز |
1 قاشق چایخوری |
گشنیز |
1 قاشق چایخوری |
ترخون |
1 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه |
1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز |
1/2 قاشق چایخوری |
جوز هندی |
1/2 قاشق چایخوری |
کنجد |
1 فنجان |
تخم مرغ |
3 عدد |
پودر سیر |
1 قاشق مرباخوری |
آرد |
3 پیمانه |
دوغ |
0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان |
طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.