سرپرست فرماندهی انتظامی كوهدشت خبر داد:
پایان اختلاف دو طایفه در لرستان و نجات قاتل از چوبه دار




شناسهٔ خبر: 3006796 - سه‌شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵
استانها > لرستان

کوهدشت - سرپرست فرماندهی انتظامی كوهدشت از پایان اختلاف پنج ساله بین دو طایفه كه منجر به صلح و سازش و نجات قاتل از چوبه دار شد، خبر داد.به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سلطان مراد زارع ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو طایفه در شهرستان كوهدشت كه در سال ۸۸ بین آنها درگیری و نزاع منجر به قتل روی داده بود، روز گذشته در مسجد امیر المومنین(ع) شهرستان با حضور امام جمعه شهرستان، اعضای شورای تامین، شورای حل اختلاف، بزرگان و ریش سفیدان، نیروهای نظامی و انتظامی به صلح و سازش انجامید.
وی گفت: پس از اقدامات قانونی و صدور حكم قصاص توسط دیوان عالی كشور، با وساطت ریش سفیدان، شورای حل اختلاف، شورای شهر، اعضای شورای تامین، امام جمعه شهرستان رضایت اولیای دم اخذ و در نهایت منجر به صلح و سازش بین این دو طایفه شد.
سرپرست فرماندهی انتظامی كوهدشت افزود: شهروندان كوهدشت از این عمل خداپسندانه ابراز رضایت و خرسندی كردند و از تلاش مسئولان دستگاه قضا و نیروی انتظامی شهرستان برای برقراری نظم و امنیت شهر در طول این مدت تشكر و قدردانی كردند.