مصرف غلات و کاهش استرس

مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: مصرف غلات به دلیل داشتن اسید آمینه برای کاهش استرس بسیار مفید است.


به گزارش یک پارس به نقل از قدس آنلاین و به نقل از (ایسنا)، بهناز گنابادی اظهار کرد: برای حفظ و ارتقای سلامت عمومی بدن و مقابله با استرس پیروی از یک رژیم غذایی متعادل ضروری است.
وی افزود: غذاهایی مثل ماهی، جگر، قلوه، تخم مرغ، شیر، عسل، سویا، قارچ، بادام زمینی، جوانه گندم، سبزیجات و مرکبات در پیشگیری و رفع استرس بی‌تاثیر نیستند.
گنابادی افزود: از آنجایی که هیچ کدام از غذاها نمی‌توانند به تنهایی همه مواد مغذی را تامین کنند، بنابراین باید از یک رژیم غذایی متنوع شامل ویتامین‌ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب و انرژی که از کربوهیدرات، چربی و پروتئین به دست می‌آید، استفاده کرد.