نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: واکنش خانواده روحانی برجسته شیعی عربستان به اعدام وی

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 47.0.2526.106

    واکنش خانواده روحانی برجسته شیعی عربستان به اعدام وی

    اولین واکنش خانواده روحانی برجسته شیعی عربستان به اعدام وی



    برادر شیخ النمر در واکنش به جنایت آل سعود در به شهادت رساندن روحانی برجسته شیعی عربستانی تاکید کرد که اعدام شیخ النمر برای خانواده وی غیرمنتظره بوده است.

    به گزارش یک پارس به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه المیادین به نقل از برادر شیخ باقرنمرالنمر روحانی برجسته شیعی عربستانی که خبر شهادت وی به دست رژیم آل سعود به خبر نخست رسانه‌ها تبدیل شده است، اعلام کرد اعدام شیخ النمر برای آنها غیر منتظره بوده است.برادر شیخ النمر در عین حال در اشاره به اوج توحش و بی‌رحمی آل سعود گفته است اعدام واکنش منفی(آل سعود) به مواضع شهید النمر بوده و ما از همه می‌خواهیم که واکنش‌هایشان در چارچوب مسالمت‌آمیز باشد.وی افزود ما تقاضا می‌کنیم که واکنش‌ها در سطح این حادثه شنیع باشد، اما از مرزهای مسالمت‌آمیز فراتر نرود.رژیم آل سعود امروز شنبه دوازدهم دی ماه، شیخ النمر را به شهادت رساند.
    ویرایش توسط !!yalda!! : 01-02-2016 در ساعت 09:42 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن