- محسن ٣٢ پدر سالار:به نظرم جوريه كه همه مطيعشن ولي ادم خوبيه كارش درسته خوش اخلاقه يكم مرموز
- رامين ٣٠با ابهت:ابهت خاصي داره تو چت زيادازش شناختي ندارم اما ادم خوبيه ولي خدانكنه عصبي شه
- !! يلدا !!ساده:يلدا به نظرم خيلي دختر ساده مهربون وخوبيه اميدوارم ارزوهاش براورده شن چون قلب پاكي داره
- رويا جذاب:به نظرم رويا زن جذابيه خوش صحبته وبايد خيلي شيك باشه تقريبا همه ي مردا جذبش ميشن اما نميدونم چرا زياد دووم نداره اين جذابيت
- مونا*مهربون:دوست خوبي بوده برام خيلي دوستش دارم شوخي زياد داريم باهم اميدوارم تو زندگيش موفق باشه
- على ٧٢٤٣مرموز:زياد شناختي ندارم ازش اما به نظرم پسر مرموزو تو داريه ادم خوبيه
- نداكي هست اصلا
- گلبرگ شاد وسرحال عاشق خريد:دوست داشتنيه عين خودم هميشه سرحاله زياد شناختي ندارم ازش فقط ميدونم ساشا رو خيلي دوست داره
- ساشاخيلي حرف ميزنه:وقتي مياد تو چت يه گلي ويه ساشا رومو پرميكنن گلي رو خيلي دوست داره
- نيكروزخط قرمز يك پارس:طرد شده
- جسى نمي شناسمش
- *سميه*كدبانو خانوم خونه كه ميگن سميه ست مهربونه دوست داشتني
- نرمينه تازه وارد:خيلي دوست داشتنيه همين اوي راه واقعا جذبش شدم اميدوارم كه دوستاي خوبي برا هم باشيم
- ركساناتازه وارد:قبلا نديده بودمش دختر خوب وفوق العاده مهربون اميدوارم موفق باشه
- خودم يلدا جان تو دوست خوب مني يكي از بهترينايي تايپكات عالين حرف ندارن .عين خودم اراده ي ا نچناني نداري مهربون فوق العاده دوست داشتني